Baby, dajte nejaké overené rady na uzlenie hustých dlhých vlasov. Ostrihať nepomáha, mám veľmi husté vlasy a vzadu sa mi neskutočne uzlia. Ráno sa rozčesem a večer sú už zas extrémne zauzlené. Ak mám vlasy stočené v drdole, je to hotová katastrofa. Doslova si zo zadu vlasy pri česaní trhám, niekedy musím uzle až rozstrihnúť.
Jednoznacne preriedit, keratin pomaha tiez dost a mne sa osvedcil suchy olej...tiez mam vlasov na tri hlavy a o trhani chuchvalcov mozem knihy pisat
Pouzivas po sampone aj kondicioner? Lebo ja mam tiez riadne huste vlasy, momentalne sice polodlhe, ale kondicioner mi v tomto pomaha. Ked si ho nedam, hned to prave na tom uzleni poznat. Vtedy si davam ten bezoplachovy kondicioner / spray na rozcesavanie a je to lepsie. Ale ten si tiez len do dlzok nastriekam, lebo na hlave ma svrbi.
@tatianna56 používam po šampóne balzam/kondicionér a občas na končeky suchý olej. aj pri česaní si nastriekam sprej na rozčesávanie, ale aby to robili nejaké extra zázraky nebadám. to, že do postupky nechcem veľmi ísť, nepristane mi k mojmu typu tváre.
@mamatroch používam, s kondicionérom je to lepšie, ale nevidím nejaké zázraky, ani sprej na rozčesávanie veľmi nepomáha. uzlia sa mi len na tom mieste vzadu.
mozno by stacilo skocit ku kadernicke a zvolit iny strih, aby sa vlasy preriedili a tym padom by sa nemali ani tak uzlit. pouzivas teraz nieco, ci vobec nic?