Ahojte. Idem si po rady a skúsenosti s babami,ktoré majú,mali tetovanie obocie. Nikdy som ho nemala,a uvažujem,ale čím viac uvažujem, tak narazam aj na minusy....preto sa chcem opytat,tie ,ktoré máte alebo ste mali dlhšie tetovanie obocie,bud pudrove alebo inými technikami... je pravda,že časom časom prestane moje vlastné obocie rast,že vlastne sa korienky obocia " vypalia" zničia? Dúfam, že som tp napísala zrozumiteľne. Vďaka za rady.
Ja mám od prírody veľmi jemnučké a svetlé, tetované ho mám 1x rok dozadu a naďalej mám chĺpky rovnaké ako predtým
Mam tetovane obocie roznymi technikami, pretoze bolo riedke. Tetujem cca 10 rokov a zda sa mi dokonca hustejsie ako predtym. Nemyslim, ze je to pravda.
@tote ja mam phishading a teda nejaky wau efekt to na mojom oboci nespravilo😄pacilo sa mi to prve dni ked to bolo vyrazne ako po laminacii, teraz uz nic moc.. ja by som druhy krat uz nesla, kedze predtym som si raz za mesiac spravila laminaciu + farbenie doma a bola som viacej spoko.. ale aby som odpovedala co sa pytas, chlpkom to nic nespravilo a normalne rastu dalej, dobra a skusena kozmeticka je zaklad, lebo videla som uz aj fakt hrozne prace co mne keby niekto spravi na ksichte tak ma slak trafi
Ja by som isla radsej do transplantacie chlpkov, mne sa to tetovane velmi nepaci
ja mám pudrové, a najlepšia vec čo som mohla urobiť... odlíčená som bola taká bez obočia ( svetlé, riedke), teraz to vyzerá super, je to prirodzené a nemusím si vôbec líčiť obočie... ( kto nevie, že ho mám robené, si myslia, že je to moje), chlpky rastú aj naďalej, prebytočné na nesprávnom mieste vytrhávam.
Zamerala by som sa hlavne na výber dobrého tatéra, taký, ktorý má peknú prácu a ísť možno pred tým aj na konzultáciu. Ja mám moje už 2 rok, vyzerá fajn, ale na jeseň si ho pôjdem dať obnoviť
Ja mám microblading vyše roka a som spokojná. Chĺpky mi rastú stále.
Ak sa pre to rozhodneš, tak najdôležitejšie je výber dobrého, skúseného tatéra. Takže čítaj recenzie a úplne najlepšie je, keď budeš vidieť niekoho prácu "naživo".
@tote neprestane rast tvoje prirodzene, ale to tetovanie bude vyzerať hrozne. Ja som veľmi tiež túžila ísť na obočie, mám v okoli kamošky aj kolegyne čo majú tetované obočie rôznymi technikami a to 3 kamošky boli v špičkových salónoch, jedna dokonca v zahraničí kvôli tomu bola. A po 2 a viac rokoch majú zelene, sive, alebo cervene obočie. Vyzerá to hrozne. Tie čo majú ciarkovanou metódou, tak chlpky rozpite, momentalne si to viacero z nich chce ísť odstrániť, žiadna nie je spokojná. Je to pekne len na začiatku. Ja som našťastie nešla, tiež som mala riedke obočie, tak som prestala úplne trhať a používala som serum na rast obočia. A obočie mám krasne, keď si ho iba vycesem, tak si mysli okolie že mám vytetované
@gabika0825 tak, to tetovanie nie je do konca zivota. To nie je, ako maju vazni z obdobia socializmu. A kazdy ma inu pokozku, niekomu vydrzi pekne dlhsie, niekomu kratsie. Mne vydrzalo v pohode 6 rokov. Minuly rok som dala pretetovat a zasa mam na min. 5 rokov pokoj. Ak Tebe obocie pekne rastie, naco by si si to davala robit?
@tote ja mam tetovanie šesť rokov pudrove za mňa jediná nevýhoda aj co som sa bavila s kamarátkami po takých dvoch rokoch to obočie bledne a oxiduje odtieň tak do siva už som videla aj do modra. Skúšala som aj vymenit salón a to su fakt špičkové salóny a zas mi to chyta také divne odtiene po roku a pol. Co som sa bavila s taterkou minimálne percento žien neoxiduje ideál by bolo dat si ho odstrániť a potom vytetovat. Takže za mňa úžasná vec mam svoje husté a riadne ale vďaka tetovaniu ma tvar pekný. Ale neviem ci ešte pôjdem kvôli tomuto teraz bledne musím ho aj tak maľovať lebo už ma čudný odtieň. Každá baba co ma okolo mňa aj v rodine aj microblading ten istý problém q nezáleží na salóne.
moja mama si dala pred rokmi tetovať obočie, takú tú nechutnú tenkú čiarku, a fakt to má do zelena ( nevyzerá to dobre), ale moje je úplne iné, ten pigment sa vstrebáva a slabne (keď sa tak na seba pozerám, povedala by som, že 1 mam svetlejšie), tatérka vravela, že to veľa závisí od typu pleti, ako ho prijme, presne preto sa robí korekcia, cca po 3 mesiacoch od tetovania
no teda mne raz nakreslila pani v tetovacom študiu akoby mi chcela spraviť obočie a utekala som kadeľahšie. Brežnev bol naproti tomu krásavec.
@petronelaproki Inak moja mama tiez, mala to zelene, taterka vravela, ze sa s tym este nestretla, ale ako citam, je to casty problem. Ale dala si ho prave minuly tyzden pretetovat. Nema tenke, ale ja osobne by som si to nedala, vyzera to tak umelo. Ja si obocie davam farbit a podla mna to je ovela viac krajsie. Len ona uz mala riedke z dovodu dlhorocneho trhania (kedysi sa trhali natensie)
@gabika0825 prosím ktoré sérum si používala?
Za mna ano, ale z nutnosti. Moje kedysi krasne, huste obocie uz vyzeralo hrozne ☹. Nikdy sa mi to nepacilo, ale som spokojna, je to pekne. Ziadne starosti s tym. Len musim chodit pravidelne za cca 1,5 roka. Mne povedala kozmeticka, ze to nie je to iste, co sa dava na telo, preto to nevydrzi. Mne to vzdy len vybledne. Naposledy som si dala trosku hrubsie, teraz je to viac in. A som objednana na tetovanie ocnych liniek.
@tote odporucam Zuzanu Bilsku z BA. Akoze draha jak fras, ale zlate rucicky 👌
Veľmi záleží na salóne a taterke, ktorú si vyberieš. Za mňa je top Lea Matyi, salón Haven Rovinka. Nikomu inému by som sa do rúk nezverila. Lea má zlaté ruky a cit. Tetuje aj alopetikov. A obočie vytetovať tam,kde žiadne nie je, je fakt umenie. A robí ho krásne.
Za mňa nikdy !Je jedno,alé to je krásne ,keď sa to urobí, časom je všetko katastrofálne, nehovoriac o tých oslabených chĺpkoch…Bolo som s odstupom rokov v 4. “Najlepších “ salónoch, ale poviem,že vediet to dnes,čo sa s tým bude robiť,nikdy viac!
Ahoj, bola som na tetovani 2x a obocie mi stale rastie