UV lampa na gélové nechty

domi235
26. okt 2023

Dobry vecer,

Uvazujem si kupit zo sheinu UV lampu na robenie nechtov. Prosim kde ste kupovali UV lampu? Chcem zacat si robit nechty doma, take nude styl. Gely su dobre aj zo sheinu alebo skor z nejakej slovenskej stranky?

Ďakujem.

kristina_si
26. okt 2023

@domi235 no ja som si svoj prvý set na nechty kupovala z aliexpressu. Niekedy sú dobré aj lampy takto z “číny” len si musíš porovnať výkonnosť aj s lampami zo slovenska.

rebrambora
27. okt 2023

Shein uz nema take sunty ako kedysi, kozmeticke veci nemam ale odvahu objednavat, lampu mozno este ako tak, ale gel v ziadnom pripade, ale tvoje rozhodnutie co sa chemikalii tyka.
Objednavala som z oficialnej stranky celu sadu a mam ju uz 4 roky. Vsetko je ako nove.

domi235
autor
27. okt 2023

@rebrambora prosim ta z akej stranky si objednavala sadu?

wiwi28
27. okt 2023

Ja som mala prvu lampu z Aliexpress a bohužiaľ po pol roku prestala fungovať. Inak mam len dobre skúsenosti z Ali (nakupujem tam uz roky). Teraz som si kupila Duo lampu (UV/LED) aj Rock laky v predajni v Bratislave https://www.enii-bratislava.sk/ a som veľmi spokojná

mhankova
27. feb 2024

@wiwi28 ahoj, stale si spokojna s enii? ja som kedysi davno u nich kupovala uv gely a boli ok, teraz som kupila ten flastickovy Builder a katastrofa - zostava makky a po par dnoch sa oduva/olupuje, nevydrzi ani tyzden... tak som si kupila Scuplter a shimmer builder gel a s tym sa zas vobec neda pracovat, dokonca vobec nevytvrdol v lampe... ☹