Úprava krátkych nechtov

kvojtanikova
15. sep 2023

Ahojte chcem sa spytat ak si nelakujete nechty a potrebujete ich kratke kvoli praci, ako zabezpecite ich cistotu? Ked mam dlhsie, su ciste, ale ked su kratke, vsetko sa pod nimi zachyti a stale vyzeraju "spinavo". Mate nejaky tip/trik? Gelove ani nalakovane nemozem mat kvoli praci.

kacena4
15. sep 2023

staci kazdy den umyt riad a hned su cistucke odmocene od spiny 🙂

nafka0483
15. sep 2023

@kvojtanikova Pravidelnym umyvanim ruk? Kup si malu kefku a vzdy pri umyvani ruk ju pouzi.

kristie571
15. sep 2023

@kvojtanikova Nad Gellakom v nejakej uplne neutralnej farbe si neuvazovala?
Ja chodim pravidelne, mam nechty kratke, upravene a uplne jemnunkou farbou vzdy potiahnute tym gell lakom

nafka0483
15. sep 2023

Co s tym ma lak alebo gellak? Pod nechtom spina bude len ju neuvidi? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ To je riesenie?
Ved za den si tolkokrat umyjem ruky ze sa spina nema sancu udrzat.

kvojtanikova
autor
15. sep 2023

Samozrejme ze si umyvam ruky viackrat za den, no aj tak, stale mi pridu take,ze za nechtami cosi je.

nikpa
15. sep 2023

@kvojtanikova zoberiem pilník a povytahujem si, často aj viackrát za deň. Nijako nezabránis aby sa ti pod krátke nechty dostali špinky.

h2
15. sep 2023

@kvojtanikova Používam kefku na ruky a nechty.

princeznaaa12345
16. sep 2023

To vážne to máš takto? Dlhé - čisté, krátke - špinavé? Ja to mám práveže presne naopak

kvojtanikova
autor
17. sep 2023

@princeznaaa12345 no hej, staci ze daco zoberiem do ruk, pisem na tabulu, hned mam akoby spinky za nechtami.

@h2
@nikpa toto chapem, mozem mat kefku aj v kabelke a umyvat si, ale myslela som tak ked napr. idem z roboty busom, staci ze sa pohrabem v penazenke, pochytam mince, sedadla v buse, cosi v obchode a hned mam take nepekne tie nechty. A ked dakoho stretnem tak nie vzdy je moznost si ruky umyt, napr. idem po deti do skoly tak po ceste neumyjem ruky kefkou.