Úplné odstavenie farbenia vlasov

11. júl 2024

Baby nemáte skúsenosti s tým, že keď ste prestali uplne farbiť vlasy tak sa omnoho zlepšili? Moja známa minule ked som ju stretla som neverila vlastným očiam. Mala 3vlasy na hlave a videla som ju asi po 5rokov a nádherné zdrave vlasy. Proste si len prestala farbiť povedala. A keďže som vazne neverila prehrabla som jej v nich ci ich nemá nadpojene. No nič idem to skúsiť asi aj ja. Mate skúsenosti?

kacena4
11. júl 2024

je to normalne ze farby zhorsuju vlas bez sa regeneruje

stellarstar
11. júl 2024

Mohla užívať nejaký doplnok, mne sa vlasu tak krásne dali dokopy keď som užívala forcapil tabletky

autor
11. júl 2024

Ved urcite aj užívala vitamíny, ale prestala si úplne farbiť povedala

pralinka25
11. júl 2024

Tak ak farbit nemusis lebo chces prekryt sediny tak idealne nefarbit vobec to je jasne. Ale treba aj starostlivost podla.mna trochu upravit.

veklipo
11. júl 2024

Podľa mňa je to skôr o hormónoch.
Ja si farbim vlasy od 14r. bez prestávky. Zosvetlujem z tmavej hnedej na svetlu hnedú.
Do 30r som mala husté krásne dlhé, a to som si farbila doma, potom prišla fáza zničených, vypadanych, krehkých vlasov. Skúšala som všetko: lacné aj drahé, farbenie len u profesionálov, vlasy katastrofa. Po 40tke opäť husté dlhé pevne vlasy. Dávam si pozor na kvalitnú vlasovú kozmentiku, ale inak nič špeciálne nerobím.

autor
11. júl 2024

@veklipo ano môže byť ze ma take fázy. Ale akoze ked som videla tu hrivu mala som dosť 😉 ja drahe šampóny, kaderníčka dráha proste všetko najdrahšie a 3vlasy na hlave postupne sa bojim ze tam nič neostane. Takže idem skúsiť uplne všetko vynechať a najlacnejší sampon som si kúpila a nejdem s nimi robiť nič. Zvedava som veľmi

jamimo
11. júl 2024

ja keď som si farbila vlasy henou, boli také bohaté husté že až....Potom začali padať ako vedľajší účinok liečby... Vitamíny na kilá u mňa samozrejmosť. Pomohli... no ako začali problémy so štítnou žľazou, nepomáha nič 🤷‍♀️ už obzerám parochne.
Myslím si, že je to vysoko individuálne. Pozri na Zdenu Studenkovú, stále zafarbené vlasy a aká hustota 👌 Zuzana Šebová, Iveta Malachovská, Karin Majtánová detto

bela30
11. júl 2024

Ano, zlepsia sa ti urcite, ja som tiez prestala farbit a prestali sa mi lamat konceky. Ale ono treba aj starostlivost k tomu, masky,oleje,sera atd.

seag
11. júl 2024

Určite sa zlepší kvalita vlasov... ja som mala biely peroxid niekoľko rokov a dokopy 10 spálených vlasov na hlave... prestala som sa farbiť, max. som raz za pol roka išla ku kaderníčke na par blond pramienkov aby nebol ten odrast taký extrémny a teraz po dlhej dobe už nič a vlasy mám dlhé, husté... treba veľa sebazaprenia a aj nájsť vlasové produkty, ktoré ti budú sedieť 🙂 veľa šťastia.