Ahojte. Koľko žien toľko názorov, preto sa spytam aj Vás?😊 Umývate si micelarnu vodu z tváre, alebo si len ňou vyčistite pleť a hneď si dáte sérum. alebo krém?
Neumyvam
Neumyvam
Umývam
Jasne docistim gelom alebo peelingom
docistim gelom alebo ak som velmi unavena a nechce sa mi aspon umyjem s cistou vodou
Umyvam. Potom ešte docistim gélom,dám sérum a krém.
Jasne,ze umyvam. Ved nou zahrkajte vo flasi a uvidite tu penu. Aj jar predsa z riadov umyvam
Umyvat.
Nie, neumyvam. Je na nej napisane neoplachovat, popravde ani by ma to nenapadlo 🙂
Je pisane neoplachovat ale ja oplachujem. Lebo este si precistim tvar gelom na kt. potrebujem vodu potom dam tonikum, na to serum a nakoniec moisturiser. Prakticky vlastne tu miklearnu pouzivam iba na odmalovanie, nie na ucinok aky ma bokom 🤷♀️
Micelarka sa má umývať z pleti
@marcellka32 na mojej je pisane netreba zmyvat.
VZDY umyvam ... plet sa ma cistit aspon dvojfazovo. Cize micelarka a potom cistiaci gel alebo mlieko, nasledne si das ( ak pouzivas) serum a zakoncis pletovym kremom
umyvam, kazdu micelarku treba zmyt nech pisu co len chcu
Ked som micelarku pouzivala, tak som ju aj zmyvala. Mala som po nej taky akoby lepkavy pocit, ak som si ju nechala.
Celkovo na noc pouzijem po odliceni a umyti vodou bud iba serum, alebo necham plet tak bez nicoho. Nech si oddychne a dycha.
A ak aj idem spat s pocitom, ze je akoby sucha (trosicku napata), tak do rana sa sama tak akurat premastni.
Umývam. Mne na pleti vadí ten "povlak"
Umývam
Micelárnu vodu netreba oplachovať; okrem čistenia pôsobí ako skvelý prostriedok na osvieženie a hydratáciu pleti.
@janulienocka treba
@janulienocka treba
Micelarna voda pôsobí na pleti ako odmastovac a odlicovac, ktorý narúša bunkovú bariéru pleti a tým ju dehydruje, preto je vhodné ju zmyť a použiť Hydra sérum či krém
Neumyvam,ale ako tak citam asi zacnem umyvat.
@janulienocka pôsobí ako jar na pleť, jasné že ju treba umyť.
Ok a čo ak je na micelarke vyslovene napísané neumývať ?
Ďakujem všetkým za odpoved, ako vidím aj vy máte na to každá iný názor😊
Ale čo je sranda, že som nakoniec zistila že moju večernú hygienu ohľadom tváre robím zle😁, lebo ja som si doteraz najprv pleť umyla gelom, docistila micelarkou dala sérum krém a má sa to robiť opačne najprv micelarka a až tak umyť tvár gelom😊
Micelarku odporucaju umyvat z tvare, lebo vysusuje plet. Pouziva sa ako prvy krom pri vecernom cisteni, kedy zmyva micelami z tvare necistoty, make up, spf a odlicuje. Ako druhy krok by sa mal pouzivat este cistiaci gel na dokladne umytie pleti. Potom na umytu a cistu plet sa nanasaju pletove vody, sera, kremy alebo masky.
Jednoznačne UMÝVAŤ. Ja som neumývala a len som sa divila, prečo mi na tvári vo veľkom pribúdajú pigmentové škvrny napriek tomu, že som sa mazala SPF 50 desaťkrát denne. Až som sa raz dočítala, že micelárku treba vždy umyť vodou. Odkedy to robím, mám škvrny pod kontrolou. Je to fakt ako umyť sa jarou.
Micelarna voda sa musí umývať z tváre. Tak nerieš a umýva