Prosím vás, nepoznáte niečo na vlasy, umyté mi vydržia tak maximálne 1 deň. Na druhý deň opäť musím umývať, lebo sú úplne mastné. Neviete poradiť, čo by mohlo pomôcť? Ďakujem
@peknyzivot skús obyčajný žihľavový dixi
@peknyzivot vlasy si umývam na 2 krát, potom kondicionér. Vodu odsajem uterákom. Vyfenujem od korienkov na okrúhlu kefu. A žiadne také ze vlasy baliť do turbanu a hodinu v tom chodiť po byte. Samozrejme kvalitný šampón.
@peknyzivot 2x umyt, používať málo tuzidla, laku, kondicionér, keď tak len na končeky.Vyhybat sa silnému fenovaniu.Pouzivat suchý šampón, vlasy nechytat.Ked máš taký typ vlasov často umývat.Kupit kvalitný šampón ducrey z lekárne je fajn na mastné vlasy
Ja to mam takisto. Mne nezaberá nič 😞
Nic, mne zase trochu pomaha tuzidlo v spreji, trochu obali vlas a ten nenasiakne tolko mastnotou, takze na druhy den to este ujde (na doma) alebo so suchym samponom (na von).
Ja rozdiel pri sampone vidim len ten, ci ma po umyti svrbi hlava alebo nie, na mastenie ma iba maly vplyv. Pouzivam preto jemny sampon, na denne umyvanie. Alebo mam rada dixi lopuchovy, kupodivu.
Je to len o zvyku, vlasy su zvyknute na dennodenne umyavnie.. mne to trvalo niekolko mesiacov, chodila som ako matoha, suchy sampon najvacsi kamos, ale postupne som na umyvanie vlasov kazde 3dni :D a vyzera to v pohode, umyvam uz lne kvoli pocitu a tomu, ze sa mi vlasy chlpia, a neda as mi to upravit, cize umyt a ucesat musim... Velmi sa mastia vlasy z roznych pripravkov, v podsatete vsetkych. Ked mi da kadernicka nieco na hlavu, turzidlo lak.. cokolvek. Umyt to musim hned vecer, alebo dalsie rano, uplne mi splasne hlava... Samopony odporucam ja presne na tvoj typ vlasov, klorane ma dobry aj zihlavovy, aj ine druhy, podla toho ake mas vlasy... vacsinou bylinne sampony mne vysusuju vlasy. A potom sa deje to, ze sice nemastneju, ale dlzky mam vysusene. CIze pouzivam dva sampony :D na striedacku. kondicioner alebo masku rovno (miesto kond.) do dlzok, na par sekund a umyjem.
A preco je problem si vlasy umyt kazdy den? Robim to desatrocia doslova a nijake negativa denneho umyvania nevidim
@peknyzivot ja si vlasy umyvam 2x do tyzdna. Vzdy na 2x. Ale nepouzivam ziadne doplnky, tuzidlo, gel, lak,proste nic. A doma nemam kulmu, ani fen.
@petrahl tiez nerozumiem. Spinave ruky si ludia umyju a vlasy nie 🤷♀️
@petrahl lebo to dlho trvá, keď máš veľmi dlhé vlasy. Ani ti hneď nepreschnu a ja si ich aj žehlím.
Aky sampon pouzivas? Mne sa prestali tak mastit, ked som prestala pouzivat tie loreal, elseve, head and shoulders sampony a presla na prirodnejsie.. ale tiez to trvalo nejaky cas
Mam to podobne. Ja mam ale pocit ze večer si vlasy umyjem, uschnu - pekne, idem spať a rano sú už o ničom a v robote sa už cítim ako s mastným vlasmi hneď na druhý deň. Mám melirovane blond vlasy a čím mam dlhší odrast tým horšie to je. Ja používam kvôli tomu suchý šampón, trosku to prevzdušni vlásky (zaroven ale uz nie su ani trosku leskle lebo ich ten sprej zmatni)...a tiež si ich točím kulmou, vydržia dlhšie krajšie.
@peknyzivot aj mne a nic mi nepomohlo
Ja to mám podobné, druhý deň nejako vydržím a na tretí si dávam suchý šampón a potom už umývam.