Umelé riasy

6. aug 2024

Ahojte dievcata, mam otazku na kozmeticky 🙂 ale aj na Vas, ktore nosite umele riasy 🙂 mam taky problem, ze akonahle si namalujem riasy asi po hodine dvoch ma zacne boliet lave oko ( vzdy iba lave) az tak, ze si musim odlicit oci a potom hned je to ok, bolest pominie, pravdepodobne nejaka reakcia na maskaru, akukolvek skusala som rozne-drahe, lacne, pre alergicky, vzdy to pride..myslite, ze keby si dam spravit umele mihalnice, tiez by mi to vadilo?

mischap
6. aug 2024

Toto som presne riesila asi pol roka dozadu. Zacala mi zrazu vadit akakolvek spirala. Tak som sa rozhodla skusit umele riasy. Efekt waw, alergia ani akykolvek problem s ocami som nemala. Ale teraz v lete kedze sa stale kupeme ich mam vypelichane pomaly za dva tyzdne, tak som si dala teraz pauzu do jesene a nelicim sa momentalne vobec. Sediet kazde dva tyzdne dve hodiny u kozmeticky sa mi fakt nechce🙈. Ale teda moje riasy su teraz strasne. Uvidim ci sa za ten mesiac pozbiaraju ak hej, pojdem do toho asi znova. Vadi mi ze to ma taky dost kratky waw efekt, pobedala by som tyzden-dva.

lucia13022023
6. aug 2024

Áno, ja som tak mala tiež. Akoby som mala v oku niečo, bolelo ma veľmi. Na umelé mihalnice chodím už vyše štyroch rokov, dala som si pauzu v tehotenstve lebo sa mi ťažko ležalo na chrbte, a teda mihalnice mam krásne aj 2,5 týždňa, chodím na doplnenie každé tri týždne a je to super. Nedávam si ale extra dlhé, vyzerajú prirodzene, tak sa mi páčia. A nikdy som nemala alergickú reakciu na ne.

autor
6. aug 2024

@mischap
@lucia13022023
Dakujem za povzbudenie ;)