Umelé mihalnice

21. dec 2023

Ahojte. Je tu nejaka baba co chodi na lepenie mihalnic? Potrebujem sa nieco poradit

sejbipi
21. dec 2023

Áno, chodím 🙂

autor
21. dec 2023

@sejbipi pocas lepenia ma stipe v nose vypar z lepidla , chcem teda vediet ci je to normalne alebo je to zla aplikacia?

sejbipi
21. dec 2023

V nose? To som ešte nezažila. Mňa to zvykne štípať ale v oku s tým, že vyjde aj slza. Samozrejme trochu zacítim zápach z toho lepidla vtedy, ale žiadne štípanie nosa nemám. Všeobecne ma to zaštípne asi 1x aj to len v jednom oku počas celej 2h aplikácie mihalníc.
Nemá niekde v tvojej blízkosti to lepidlo, myslím v úrovni nosa? Niektoré majú taký prsteň v ktorom majú lepidlo, tým pádom keď ti je s tým priamo pri hlave, tak by si to aj mohla cítiť. (Moja kozmetička to nepoužíva a všetko má položené za mojou hlavou na lehátku). Alebo potom ešte citlivé nosné dutiny 🤷🏻‍♀️

autor
21. dec 2023

@sejbipi dakujem tak to bude asi tym ze ho ma blizko mna

sejbipi
21. dec 2023

Najbližšie sa jej skús spýtať ako to robí, kde má lepidlo. A slušne narovinu povedz, že ti to prekáža a štípe ťa nos.

nika_val
21. dec 2023

Ja som tiež chodila jeden čas na mihalnice a teda neštípal ma zapach
Ked jej zatieklo zle lepidlo tak ma zaštípalo oko sem tam ale potom som zacala chodit druhej a fá lepila mihalnice s UV lepidlom a to som ani necitíla že lepí 🙂