Ultrazvuková špachtľa na doma

21. feb 2024

Máte nejaká skúsenosti s ultrazvukovou špachtľou na doma? Ja mám totiž jednu doma už vyše roka. Bolo mi odporúčané používať ju raz za týždeň, tak sa tak snažím. Chcela by som sa však opýtať, či by som ju mohla používať častejšie. Alebo to potom môže byť nejak nebezpečné alebo to nejak uškodiť?

stanulienkat
21. feb 2024

Su tu temy. Pohladaj.

autor
21. feb 2024

@stanulienkat pozerala som práve, ale našla som len, či sú spokojné alebo nespokojné, ale nikto nepísal o tom, že by ju používal častejšie ako raz za týždeň

bozenas
21. feb 2024

Ja používam určite častejšie ako raz za týždeň, aj na čistenie, prípadne jemná masáž so sérom...

zobaka
21. feb 2024

mam doma, dobre to vycisti pory, ale zial o par dni je vsetko naspat, pisu pouzivanie max 2 x do tyzdna

autor
21. feb 2024

@zobaka presne to, že o pár dní to je naspäť, preto som chcela vedieť, či to môžem použiť viac ako raz za týždeň. Skúsim teda aspoň dvakrát. Ďakujem

zobaka
21. feb 2024

no ono preto sa to ma pouzivat podla mna len 1 x najlepsie, pretoze plet chce "zachranit situaciu" a mastnu barieru si vytvori o to rychlejsie, cize radsej by som to dva krat tyzdenne nepouzivala aj ked to laka...aj mna to laka, lebo ma to celkom bavi, ale efekt vydrzi tak den - dva

autor
21. feb 2024

@zobaka tak si teda dám od teba poradiť a radšej nebudem tiež riskovať. Ale veru, láka ma to poriadne

zobaka
21. feb 2024

je to taka zavislost po tom, je to dobre prejst este nejakou pletovou vodou tvar po osetreni, chvilu pockat, lebo ked tam da clovek krem zanesu sa tie pory naspat, ja mam hlavne rada to, ze po takom osetreni lepsie sedi make up na tvari, ked su pory ciste

autor
21. feb 2024

@zobaka ja sa síce nemaľujem, ale mne sa páči tá hladká pokožka po tom, ako po nejakom peelingu

belaaaaaaaaa
23. feb 2024

Určite nie viackrát ako1x za týždeň. A ak nemáš dobrú kozmeceutiku, tak môžeš mať aj špachtľu. Samozrejme, používať vždy s mokrým vyžmýkaným tampónom Bez vlhkosti nie!!!