Babulky poznate taky? Mne uz ako tak narastly ale do svadby chcem mat aspon pod lopatky. Momentalne mam po ramena
@isis234 zo zihlavy ich mam hnusne krepovite
@modrykolibrik ziaden sampon (kozmetka, vitamin) nezmeni genetiku. Raz mas geneticky urcenu rychlost rastu vlasov a to nicim nezmenies. Zmenit mozes len to aby si vlasy udrzala zdrave a aby sa neposkodzovali a teda mohli rast do svojej maximalnej dlzky
@viestta pouzivala som jeden co mi sestra doniesla z talianska a vtedy mi ozaj rychlo rastli
@modrykolibrik alebo sa menej lamali na koncoch, takze naberali dlzku...
@modrykolibrik teraz osm si spomenula. v bývalej Juhoške sme kupovali chmelový šampon.
S tou žihľavou- nemal som ich krepové. Uvarila v litri vody za 2 hrste čerstvé, alebo 3 PL sušenej, zovrieť, nechať vyluhovať a vlažným opláchnuť
Alebo sa spýtať kaderníčky. Možno v lekárni budú vedieť poradiť. Capilan
@modrykolibrik mne na rast pomohli tbl forcapil
@modrykolibrik Biosil za päť eur z lekarne. To ako mi po nom narástli vlasy a mihy bol brutál. Mala som kadečo ale toto bolo super
@modrykolibrik myslím, že sa to volá Propecia. Alan Harper v sytkome dva a pol chlapa to používal, že vraj mu nestačili hrebene.
vzdy som mala vlasy po ramena a verila blbostiam o tom,ze dlzka je proste dana a nebudu viac rast ... presla som na bezsamponovu metodu ,zacala sa starat ,nepouziavla chemiu a ani zehlicku a podobne a cuduj sa svete vlasy po pas ... takze s tou genetikou to uplna pravda nieje .. kazdopadne samotny sampon ti bude na dve veci kedze treba vyzivu hlavne zvnutra a zvonka sa starat aby sa nedolamy a nevysusili ..
@modrykolibrik plantur 21 ružový ODPORÚČAM!!! jediný čo mi kedy pomohol na rast vlasov a to som toho skúsila veľa ale používala som celú radu okrem spreju
@modrykolibrik žiadny šampón nie je schopný ovplyvniť rýchlosť rastu vlasov a ani vypadávanie vlasov
Prečo? Pretože nedokážu preniknúť tak hlboko ako je potrebné . Viď obrázok
Všetko toto je marketing
Jedine čo ti môže pomôcť na rast vlasov sú vitamíny a prípadne masáže pokožky hlavy (tým prekrvíš pokožku a to stimuluje vlasové korienky)
Ale never žiadnym šampónom a podobne
Oplachovať vlasy v žihľave a lopúchu