Účinný šampón na rýchly rast vlasov

modrykolibrik
7. sep 2024

Babulky poznate taky? Mne uz ako tak narastly ale do svadby chcem mat aspon pod lopatky. Momentalne mam po ramena

isis234
7. sep 2024

Oplachovať vlasy v žihľave a lopúchu

modrykolibrik
autor
7. sep 2024

@isis234 zo zihlavy ich mam hnusne krepovite

viestta
7. sep 2024

@modrykolibrik ziaden sampon (kozmetka, vitamin) nezmeni genetiku. Raz mas geneticky urcenu rychlost rastu vlasov a to nicim nezmenies. Zmenit mozes len to aby si vlasy udrzala zdrave a aby sa neposkodzovali a teda mohli rast do svojej maximalnej dlzky

modrykolibrik
autor
7. sep 2024

@viestta pouzivala som jeden co mi sestra doniesla z talianska a vtedy mi ozaj rychlo rastli

viestta
7. sep 2024

@modrykolibrik alebo sa menej lamali na koncoch, takze naberali dlzku...

isis234
7. sep 2024

@modrykolibrik teraz osm si spomenula. v bývalej Juhoške sme kupovali chmelový šampon.
S tou žihľavou- nemal som ich krepové. Uvarila v litri vody za 2 hrste čerstvé, alebo 3 PL sušenej, zovrieť, nechať vyluhovať a vlažným opláchnuť
Alebo sa spýtať kaderníčky. Možno v lekárni budú vedieť poradiť. Capilan

stellarstar
7. sep 2024

@modrykolibrik mne na rast pomohli tbl forcapil

lakebabe
7. sep 2024

@modrykolibrik Biosil za päť eur z lekarne. To ako mi po nom narástli vlasy a mihy bol brutál. Mala som kadečo ale toto bolo super

complyc
7. sep 2024

@modrykolibrik myslím, že sa to volá Propecia. Alan Harper v sytkome dva a pol chlapa to používal, že vraj mu nestačili hrebene.

complyc
7. sep 2024

@complyc no a kyselina pantotetonova.

ukgirls
7. sep 2024

vzdy som mala vlasy po ramena a verila blbostiam o tom,ze dlzka je proste dana a nebudu viac rast ... presla som na bezsamponovu metodu ,zacala sa starat ,nepouziavla chemiu a ani zehlicku a podobne a cuduj sa svete vlasy po pas ... takze s tou genetikou to uplna pravda nieje .. kazdopadne samotny sampon ti bude na dve veci kedze treba vyzivu hlavne zvnutra a zvonka sa starat aby sa nedolamy a nevysusili ..

veronikap120
7. sep 2024

@modrykolibrik plantur 21 ružový ODPORÚČAM!!! jediný čo mi kedy pomohol na rast vlasov a to som toho skúsila veľa ale používala som celú radu okrem spreju

nika_val
7. sep 2024

@modrykolibrik žiadny šampón nie je schopný ovplyvniť rýchlosť rastu vlasov a ani vypadávanie vlasov
Prečo? Pretože nedokážu preniknúť tak hlboko ako je potrebné . Viď obrázok
Všetko toto je marketing
Jedine čo ti môže pomôcť na rast vlasov sú vitamíny a prípadne masáže pokožky hlavy (tým prekrvíš pokožku a to stimuluje vlasové korienky)
Ale never žiadnym šampónom a podobne