Účes - neúčes

10. aug 2023

Zdravím chcem sa spýtať.. Čo robiť keď nie som zvyknutá nosiť účesy..Blíži sa moja oslava 40 tky a keďže väčšinou nosím vyžehlené rozpustené vlasy tak premýšľam či si dať aj spraviť nejaký účes na tú oslavu 🙈 .. Keďže najradšej nosím rozpustené vlasy a poznám sa natoľko že keď si ho dám aj spraviť tak z nezvykú ho zničim a znovu si vyžehlim vlasy 😄..Viete mi poradiť v tomto čo robiť pretože kamoška(kaderníčka)je nahnevaná že to sa patrí mať pekné spravené vlasy atď.

rebrambora
10. aug 2023

Patri sa citit sa dobre vo svojej kozi. Na vyzehlenych rozpustenych vlasoch nieje nic zle.

viestta
10. aug 2023

Ked sa v ucese necitis, tak si ho nenechavaj robit. Nejdes na tanecnu sutaz, kde pravidla predpisuju odhaleny krk, ani nejdes na ples v opere, kde sa uces voli podla roby. Je to tvoja oslava, ty sa mas citit prijemne.

elviku11
10. aug 2023

ja by som si nechala rozpustene a do toho kupila len nejaku peknu ozdobu - celenku, sponku alebo fascinator. Skratka nieco, aby to bolo ine 🙂

tosomja
10. aug 2023

Už ani na svadbu či inú veľkú udalosť si nedávam robiť účes. Upravujeme si doma, tak ako som zvyknutá, ako sa dobre cítim. Na mojej svadbe som mala len deň predtým nafarbené vlasy a hodinu pred obradom vyžehlené 🙂

syslik81
10. aug 2023

je to len 40 - bud aka si aj tak ta taku poznaju

zenulkaaa
10. aug 2023

Chod tak, ako sa citis najlepsie. Ja sa tiez najlepsie citim v rozpustenych vyzehlenych vlasoch, aj na vlastnej svadbe som mala rozpustene, trosku zopnute, ale rozpustene. Ja neznasam vsetky tie drdoly a v cope vyzeram ako debilko 😄😄