Účes k veľkému nosu

26. nov 2024

Aký účes by ste zvolili k väčšiemu nosu?Mám hnedé vlasy po lopatky,nefarbene,kvalitné,priemerne husté.Veľmi sa mi páči butterfly strih alebo curtain bang.No vlasy mám skôr rovné,neviem či by to dobre vyzeralo aj v dni bez fukania.Teraz mám rovný strih a mám pocit,že ten nos je veľmi výrazný,priam kričí spomedzi tých hladkých vlasom.Postavu mám nižšiu,štíhla až chudá.Co by ste poradili?

trema
26. nov 2024

aky mas ten nos, velky do sirky, do dlzky, orli nos?

autor
26. nov 2024

@trema orlí, nie zas extrém, ale celkom je ho dosť

guudy
26. nov 2024

Autorka, zalezi aj od tvaru tvare 🙂
Najlepsie je poradit sa so sikovnou kadernickou. Ukazes jej foto, co by sa ti pacilo a spolu pridete k vysledku 🙂

autor
26. nov 2024

@guudy problém je nájsť šikovnu kaderníčku.Uz som bola asi u 5tich,v akože vychytených salónoch,za mňa kopa peňazí von oknom,ani jedna jednoducho nedokázala ani obyčajný rovný strih alebo prestrihanie zvládnuť bez schodov či nejakých krokov vedľa.Doma som to potom zachraňovala.

guudy
26. nov 2024

Chapem… Odkial si?

mantilka
Včera o 07:21

Hlavne si nedávaj cestíčku uprostred ale skôr vlasy na bok.

mantilka
Včera o 07:23

Tu je preklad z netu: Mnohí kaderníci by mohli povedať, že by ste mali vyskúšať asymetrický účes. Vďaka rôznym uhlom môžu pomôcť minimalizovať väčší nos. Aby ste to posunuli ešte ďalej, začnite s asymetrickým účesom, potom zvážte pridanie ofiny na bok a vrstiev pre rovnováhu. Ak máte dlhú tvár, vyhnite sa noseniu rovných vlasov.

sashulla
Včera o 19:29

Skusk p.Novosada