Ahojky. Nosievate cez leto pravidelne tričká bez rukávov? Môj problém spočíva v tom, že by som ich aj nosila častejšie ale nechce sa mi stále holiť podpazušie. Kamarátky vo fitku to moc neriešia a cvičia stále len v tričkách bez rukávov. Kedysi som také tričká v lete nosila možno 1-2x do týždňa, tak som neriešila a asi nikdy v živote som si ho nedala bez toho aby som v podpazuší bola hladko oholená a nemala hlúpy pocit, keď zdvihnem ruky.
Ako to je u vás? Dáte si tričko bez rukávov iba keď sa v podpazuší oholíte alebo je to v pohode si ho dať aj po 2 dňoch bez holenia? Vďaka za rady.
Iba ked som do hladka ohole,vsak to trva par sekund.
čo je toto za otázku? V sprche si v lete denne, trvá to pár sekúnd si prejsť žiletkou pazuchy.
O depikujem a par týždňov pokoj. Mne holenie vždy akurát tak podrazdilo pokožku.
spotene zarastene podpazusie hmmmm ... nie dakujem oholit sa trva par sekund a pocit spokojnosti cely den .. niesom fanusik trendu chlpatych opic a ukazovat to celemu svetu
Neviem si predstavit nemat podpazusie do hladka. Kazdy den, aj v zime. Povazujem to za zaklad hygieny. Vsak medzi chlpami sa rozkladaju bakterie a potom to zapacha...
Ved to su tri tahy ziletkou na kazdu pazuchu, cize tak 10 sekund v kupelni. Umyt si zuby trva dlhsie, a napriek tomu to robim 2x denne.
Kazdy den pri sprchovani si prebehnem vsetko, co chcem mat hladke😉 Zaberie to par minut.
Raz za mesiac depilácia a je po probléme
Tričká bez rukávov nosím denne a denne si aj holim podpazušie. Ráno, aby bolo úplne hladké
Epilacia, depilacia, laser..... dnes je tolko moznosti....
Za mna laser (nie Ipl). Mam podpazusie, bikiny, intim a neviem si to vynachvalit. Ziadne zapalene miesta... najlepsia investicia u mna
V sprche si denne a na ziletku asi mas....jedine ze by si nebola 🤔
Chlpky mi rastu trosku pomalsie, takze asi kazdy 3 den ich oholim. Zaberie to v sprche tak 10 sekund.
Ale je fakt, ze na ten treti den volim uz oblecenie s rukavmi. Nepripadam si komfortne s pocitom, ze uz je cosi vidno.
A mm s humorom hovorieva, ze seno nema trcat z voza von. Cim mysli spodok i vrch. 🙂
Oholiť podpazusie je zalezitostou max.10 sekund. To uz by bolo so mnou velmi zle,keby sa mi nechcelo oholit podpazusie. Rano,kym si cistim zuby si oholim aj pazuchy,co je na tom tak strasne,ze ta to obtazuje a obmedzujes sa kvoli tomu?
Bežne to kosím cca. po 3 dňoch. Vtedy mám viditeľné hnedé strnisko. Asi som fakt lenivá. :D Denne iba v lete na letnej dovolenke. Oholím sa vždy keď si dám tričko bez rukávov. Na verejnosti som teda dokonale hladká ale reálne sa stále neholím. Som prekvapená, že takmer všetky baby to dávajú dole denne.
Ja zas nechápem čo si tam každý deň holite,to vám rastie ako huby po daždi ci ako? ...keby som sa o 20 hodín mala holit opäť tak si akurát zoderiem kožu do krvi a mam to pekne podráždene ďalšie 3 dni
Ja si teda podpazusie holim cca kazdy 3.den. Je to asi 2x 3 sekundy. I ked to na 3.den picha, chlpy nie su nejake viditelne. Inak zaujimave, ze na chlapoch je uplne normalne, ked maju trochu dlhsie chlpy (moj sa depiluje tak raz za tyzden/niekedy 2)..on mi aj hovori, ze naco sa tak casto depilujem - z jeho pohladu sj tyzdnove "strnisko" u zien stale povszuje za vydepilovanu zenu..ze nepotrebuje uplne hladky pocit..tak uz niekedy aj ja predlzujem intervaly depilovania
holim sa kazde cca. 2 dni ale teda mne pomaly rastu chlpky a mam ich tam asi "20", kazdopadne ak je treba tak aj castejsie ved to je 10 sekund kazda pazucha, mam ziletku s mydlovym pasikom navlhcim a sup, pre mna to je sucast hygieny tie pazuchy
Neznasam tricka bez rukavov😆ale ja mam v podpazi 4 chlpy doslova, ja sa holim raz do tyzdna, ale nik by si nevsimol, ani keby som sa neholila mesiac. Ine je, ked ma zena cierne drotene chlpy, ze oholi a uz ma strnisko. Vtedy to ozaj lepsie vyzera len cerstvo oholene, na druhy den uz nie... ak ta holenie drazdi, mozno skus depilacny krem, co chlpky rozpusta. Kamoska pouziva a velmi si pochvaluje
Ja si neholím podpazušie každý deň. Ale tak každý tretí asi alebo podľa toho či mám tielko. Ak áno, tak častejšie.
@ptvw včera večer som sa holila asi o 23:00 a teraz tam mám viditeľné chĺpky, takže asi tak.
A autorka, áno normálne nosím v lete tričká bez rukávov a holim sa buď každý deň alebo obdeň, podľa toho čo si obliekam.
4x laser a nemusim tento ptoblem riesit.
Napísanie toho príspevku muselo trvať dlhšie ako by trvalo oholenie. Problém si si sama pomenovala - “nechce sa mi”.
Nenosím tričká bez rukávou a každý druhý deň si holim pazuchy sak to sú 2 sekundy
Nosím tričká bez rukávov, ale holím sa asi raz do mesiaca, zhruba. Takmer vôbec mi nerastie ochlpenie, neviem prečo, ale veľmi pomaly
Každý to má inak, mne stačí tak raz za tri dni a kamoška má hádam po pár hodinách chĺpky viditeľne a pazuchy tmavé 🤷♀️nohy to isté, moje nohy po mesiaci bez žiletky vyzerajú lepšie ako niekoho kto si ich holil včera.
Neholim si kazdy den aj ked nosim tielka. Holim kazdy druhy az treti den. A teda vibec to nevidno, to by mi musel niekto strcit hlavu pod pazuchu aby videl.
Nikdy si neholim rano ako tu citam, holit by sa nemalo bezprostredne predtym ako si nanesies deodorant, lebo cez miniaturne ranky a trhlinky si zanasas do tela chemiu z deodorantu. A ked niekto pouziva deodorant s hlinnikom tak to je este vacsi pruser.
Najmensi problem je prejst si za 3 sekundy dokopy tadial ziletkou.