Trhá vám kozmetička obočie páskou?

seron2
18. sep 2024

Žienky aj vaša kozmeticka vám trhá obočie tak že ho strhne páskou bez pinzety ? Moja to urobila bez opytania ostala som zaskočená a nepríde mi to normálne takto upravovať bolestné obocie bez varovania vám ano?

mikadooo
18. sep 2024

@seron2 raz mi to tak spravila, tiež bez varovania. Ale to som bola myslím, že fakt po veľmi dlhom čase, tuším, keď som prvý krát zdrhla od detí, že som ich konečne mohla nechať na chvíľu s manželom. Tak asi toho bolo dosť veľa na ručnú prácu 😁. Bolo to už dosť dávno, tiež ma tým moc nepotešila, keď mi tam zrazu bachla tie pásiky a strhla. Teraz chodím k inej už sto rokov, tá vždy ručne. Ak to tvoja robí pravidelne, asi sa ozvi, že to nechceš, alebo skús pohľadať inú... Mne by to vadilo. Vtedy som teda mala dosť.

lasona
18. sep 2024

Ja upravujem obocie aj voskom, aj pinzetou. Voskom je to dokonalejšie, zoberie aj úplne male svetle chĺpky. Ale vždy sa opýtam ci si želá aj voskom. Niektoré to majú radi, iné nie. Ja obľubuje m voskom, nakoľko je potom oveľa krajsie

koniarova
18. sep 2024

Chodila som k 3. Všetky používali vosk. Ale vždy ma upozornili predtým. Ako píše
@lasona . Je to oveľa krajšie ako pinzetou.

michaela329
18. sep 2024

@seron2 voskom myslíš? Kedysi áno, potom sám odstahovala a ďalšiu takú som u nás nenašla. Pre mňa je to oveľa lepší spôsob ako pinzeta - a dlhšie mi to vydržalo.

dadula_15
18. sep 2024

Isto nie. Bola som u viacerých kozmetičiek, ale zakaždým každá komentovala, čo ide robiť, aby som vedela a mohla sa prípadne ohradiť.

ivik4
18. sep 2024

Ako si mohla ostat zaskocena ? Vsak ked si uz videla a citila ze ti ide tak trhat obocie, mala si povedat ze nechces a chces pinzetou.
A ano robia to kozmeticky, aj u nas v salone na skole sa tak trhalo

nitka1157
18. sep 2024

@seron2 chodila som k jednej s voskom.upozornila ma ale ze ak nechcem pouzije pinzetu.za mna bolo rychlejsie bezbolestnejsie s voskom.1x som nevedela ake to bude...teraz chodim k druhej a ta len pinzetou.vobec vosk nepouziva co mi vadi ale zase vytvaruje krajsie to obocko a za priplatok da silnejsiu farbu ktora mi vydrzi dobry tyzden

btus
18. sep 2024

ja som bola u viacerých a mne osobne viac vyhovuje voskom ako pinzetou. Moja súčastná robí iba pinzetou. :(

katarinaschober
18. sep 2024

@seron2 pinzetou voskom urcite nie teraz je Trend nitou

btus
19. sep 2024

@katarinaschober no, ostanem ja radšej pri tej pinzete alebo vosku 🙂

petracandle
19. sep 2024

@seron2 čo je na vosku bolestné (mimochodom asi si myslela boľavé) 😄 chápem brazílska depilácia alebo celé nohy, ale maličká plocha čiže obočie? 😄😄 voskom je to krajšie a dlhšie vydrží. Skôr by ma naštvalo keby mi to robí pinzetou a do pár dní to mám rovnaké ako keď som k nej išla.