Čaute baby. Táto téma je na pobavenie, žiadne moralizovanie. Chcem sa len opýtať, či to niekto ma rovnako. Ja mam vkuse problém s vlasmi. Keď sa dám ostrihať, tak to o sekundu ľutujem.. minulý rok som mala vlasy po pás a dala som sa ostrihať na krátko, po plecia. Nehovorim, že som to ľutovala, páčila som sa sama sebe.ale potom aj zamrzelo, že som neskusila ešte dlhšie. Teraz zas chcem ofinu. Mala som ofinu pred tromi rokmi bolo to pekne, omladilo ma to, ale uz som potom aj cakala, ze kedy mi to dorastie..a teraz? Zas mam naladu na ofinu 😂 pripadám si ako vadna.. hovorim si, že su to len vlasy, dorastu, zmena je život. Ale zas viem ako sa treba o ofinu starať.. ale mam pocit ze si JU MUSIM DAT 😆
Však si užívaj, že máš také vlasy, s ktorými môžeš vymýšľať. Ja moje 4 jemné vlasy v 5 radoch môžem strihať iba na 1 spôsob a upraviť tak, aby aspoň pol dňa vyzerali ako ako 4 vlasy v 4 radoch😀Keby som ja na to mala vlasy, tak tiež skúšam, mne sa to práveže páči, keď si ženy skúšajú aj niečo nové, nie 30 rokov ten istý účes.
@060106 ❤️ cítim s tebou! Úplne. Ja som rozmýšľala, či sa prefarbiť (už som mala červený aj čierny šampón) ale viem ako hrozne dlho sa to vymyvalo a zatiaľ nemám šediny, takže si užívam svoju farbu, kým nemusím farbiť pravidelne. Ale tiež by som chcela viac medený odtieň.. a ta ofinka no to je tiež kapitola, že chcem chcem a potom zurim. Ale nebudem mať srdce na mieste, kým to neurobím 😆🙃
@anna_anicka83 no ja som už tak vadna, že niekedy si sama striham, keď viem že kaderníčka nemôže hneď ale až o týždeň. Proste predo mnou nožnice skryť a najlepšie dať do kazajky 😂
Tak to mad super ze nemas šediny. Ja uz po mesiaci vyhladam jak tela ked si znova nezafarbim😁. Neboj daj si ofinu ked tak potom pohundres a potom bude zas vsetko poriadku🤣 drzim palce
Ja to mám každého pol roka 😂 buď zmena farby alebo účesu a vždy si vravím že stačí nechám to už tak a nikdy nevydržím 😂 ofinu som už toľkokrát oľutovala a aj tak si ju minimálne raz za rok dám , zaprisahala som sa 3 roky dozadu že si už nikdy nedám červenú na hlavu a hádaj s akou teraz sedím a píšem toto 😅
@sima1415 😂 daj mi 5🖐🏽 .. mali by sme dať vždy raz do roka stretko, že čo za fazu máme.. bolo by to zaujímavé sledovať 😆
Ahoj no co uz mas ofinku? Ja som to vcera uz nevydržala a dala sa ostrihat😁. Asi prvy krat v živote som fakt spokojná.
@060106 zdôverila som sa kamoške, že chcem ofinu, ona sa ma snažila odhovoriť, lebo ona mala dlhý čas ofinu a presne typ vlasov ako ja, zvlnené 🙃 ale ja som napriek tomu šla ku kaderníčke sa objednať osobne a kaderníčka zavrete lebo ma kovid. Brala som to ako znamenie, že teraz nie je ten čas 😂 ale predpokladám, že raz ma to opäť chytí (alebo to vezmem do vlastných rúk zas raz a zahram sa nožnicovorukeho edwarda 😆) a toho sa bojim najviac. Radšej nadávať na kaderníčku že to posrala ako na seba aka som hlúpa 🤣
To si neni sama aj mne to takto svitory. Momentalne mam vlasy po pas ale uz sa chcem dat ostrihat do postupky a dĺžku tak po podprsenku. Dlhe roky som mala cierne potom som sa dala odfarbit aby som mala hnedé. Teraz mam cervene ale rozmýšľam ze vrch by som si nechala cerveny a spodok čierne tak pol na hlavy. Este som neni pevne rozhodnutá ale viem ze to tak skor ci neskor spravim a potom budem nadávať🤣🤣🤣 takze nie si v tom sama😁😁