Dobry vecer, uz dlhsie hladam na nete vsade kde sa da chcem top zehlicku na vlasy hlavne nech su po vyzehleni jemne na dotyk. Na cene nezalezi.. poradte hlavne aj typ
@syslik81 tak na tu som pozerala recenzie aj dobre aj zle nasla som ze vela ludi ju predava. A GHD pozriem a ake su vlasy po tej co mate? Vidiet rodzdiel.
vlasy su jemnejsie -hodvabnejsie .. a ide hlavne aj o to,ze menej nici vlas .. samozrejme nie kazda zehlicka sadne kazdej.. skus ci nemas v okoli salon kde ju pouzivaju,ze by si vyskusala najskor ...
mozes skusit aj dyson ..ale mna ich vyrobky neohurili
ja mám parnú z aliexpressu za nejakých 50 eur už 3 roky a je super (napodobnenina steampod)
@nikha2809 nie-mala som airwrap a vratila som ho ..zehlicku som len skusila v obchode a nenadchla ma . steampod je za mna lepsi .. ale vlny so steampodom napr nespravim tak ako reklamuju ... a to mam 4ku .. kazdopadne som spokojna-mne slo hlavne o to si neposkodit vlasy az tak moc a aj kadernicka povedala ze mam neskutocne jemne vlasy na dotyk .. ale naozaj treba skusit -nie kazdemu sadne
@nikha2809 4ka-ma odnimatelne vrchy plastove prave na lepsie vlny a je viac setrnejsia ... sorry teraz az citam ze ty si sa pytala na ght a nie na dyson-vela hodin -slepa som 😀 ghd je super .. ja osm zvolila steampod vsak .. lebo ghd je skor na styling a ta ochrana vlasy tam uz chyba a tie novsie uz mavaju horsie recenzie ako starsie .. ale dost su pouzivane v salonoch takze zle nebudu
A tie co mate ten steampod aky pripravok pouzivate pri zehleni?
Ja žiadny 😃 ale teplotu mám nastavenú najnižšiu
@nikha2809 a ste spokojna so zehlickou?
@nikha2809 a preco rozmyslate nad tou GHD? V com je ina?
Ja odporúčam olej mytic oil od loreal krasne vonia a mám jemne vlasy a hlavne nie suché
Všade na ňu čítam chváli, tak ma láka vyskúšať
Tu GHD?To neviem, každý ju zatiaľ len chválil ale konkrétne ktorú som ani nikde nevidela napisanu
Remington žehlička,napustana olejom a keratinom ... Top
@zuzik1407 táto?
ja mam steampod a je super spolu s pripravkami od nich .. tiez velmi dobre su ghd