Toaletný papier alebo vlhčené na citlivú pokožku

10. jún 2024

Ahojte poslednú dobu ak som otehotnela mám strašne citlivú pokožku tam dole už som zúfalá najradšej by som sa doskriabala neviete mi poradiť niečo na citlivú pokožku alebo ja neviem vlhčené na vode ? Alebo

tanyan
10. jún 2024

Určite by bolo dobré, aby ti urobil lekár ster či tam nemáš nejakú infekciu alebo niečo iné. S cieľom dlhodobého zlepšenia by bolo vhodné užívať aspoň probiotiká.
A ak chceš skúsiť niečo ľahšie, tak si skús natrieť dermochlorophyl gél... Mne to pomáha pri podráždení.

autor
10. jún 2024

@tanyan infekciu nemám robil mi dr ster. Aj by si mi vedela poradiť aké probiotika ? Dermochlorophyl mam aj doma tak skúsim

viestta
10. jún 2024

Najlepsie je oplachnut teplou vodou, ked nemas bidet, tak zober na WC flasu s teplou vodou a oplachni sa, potom len jemne vysus toaletnym papierom.

syslik81
10. jún 2024

ak mas moznost tak namiesto akejkolvek chcemie ci papiera sup do sprchy ... zaberie to sekundu ..

tanyan
10. jún 2024

V akútnych prípadoch používam namiesto štandardných probiotík kvapky Hylak. Inak nemám nejakých významných favoritov medzi probiotikami.
Kedysi som užívala Bion3 (vitamíny+minerály+probiotiká), ale prestali ich vyrábať. ☹

katina02
10. jún 2024

Ak je možnosť, že keď budeš doma, tak sa proste choď po toalete opláchnuť, to máš najlepšie, plus nejaké intímne mydlo. Ak nie je takáto možnosť, tak vlhčené, ale potom aj vysuš toaletným obyčajným.

anavixy
10. jún 2024

Presne ako baby pisu, ked je citliva pokozka, tak problem je predovsetkym v treni. To iste plati u deti. To nevyriesi ziaden specialny papier, ale len sprcha/bidet a vysusanie prikladanim, nie suchanim. A na cesty mimo domov kludne vlhceny toaletny papier bez parfumacie (podla mna je aj jemnejsi nez obrusky).