Ahojte,
dostala som bojovú úlohu vybrať darček a to salón pre maminu - chcela by vytetovať obočie, prácu, ktorá vyzerá prirodzene. Máte nejaké tipy na salóny, s ktorými máte skúsenosť - východne Slovensko? Ďakujem veľmi pekne a želám príjemné sviatky.
Lia visage Michalovce
@kejinkita ja odporúčam z vlastnej skúsenosti Beauty by Mary z Bardejova. Ma perfektnú prácu, chodí a vyhráva celosvetové súťaže v permanentnom make upe a teraz už aj sama učí a školí iné artistky. Len nie je úplne jednoduché sa k nej dostať. Stále zverejní na svojej fb stránke nejaký dátum a čas , kedy spustí možnosť rezervácie cez svoj portál s voľnými termínmi na najbližší pol rok a poviem ti , že keď nemáš ti stánku vážne otvorenú v ten konkrétny čas, kedy to spustí, tak sa ti termín neujde. Potom môžeš čakať zasa pól roka kedy to spustí znova, lebo nevezme pomimo ani za príplatok…
Ja aj mama sme mali microblading v Il Viso, pozri instagram ci fb.
Mne microblading sice uz kde tu vybledol, ale stale cosi ostalo a uz to budu 2 roky a hlavne nic nezmodralo ani nezozeleneloncasom.
Aj by som sla na dalsie len nebol cas. Mama bola teraz druhy krat a stale super praca 👌