Tipy na tetovanie obočia - východ

kejinkita
25. dec 2024

Ahojte,

dostala som bojovú úlohu vybrať darček a to salón pre maminu - chcela by vytetovať obočie, prácu, ktorá vyzerá prirodzene. Máte nejaké tipy na salóny, s ktorými máte skúsenosť - východne Slovensko? Ďakujem veľmi pekne a želám príjemné sviatky.

banalu
25. dec 2024

Ja aj mama sme mali microblading v Il Viso, pozri instagram ci fb.
Mne microblading sice uz kde tu vybledol, ale stale cosi ostalo a uz to budu 2 roky a hlavne nic nezmodralo ani nezozeleneloncasom.
Aj by som sla na dalsie len nebol cas. Mama bola teraz druhy krat a stale super praca 👌

butterflyeffect
25. dec 2024

Lia visage Michalovce

lenuska9999
25. dec 2024

@kejinkita ja odporúčam z vlastnej skúsenosti Beauty by Mary z Bardejova. Ma perfektnú prácu, chodí a vyhráva celosvetové súťaže v permanentnom make upe a teraz už aj sama učí a školí iné artistky. Len nie je úplne jednoduché sa k nej dostať. Stále zverejní na svojej fb stránke nejaký dátum a čas , kedy spustí možnosť rezervácie cez svoj portál s voľnými termínmi na najbližší pol rok a poviem ti , že keď nemáš ti stánku vážne otvorenú v ten konkrétny čas, kedy to spustí, tak sa ti termín neujde. Potom môžeš čakať zasa pól roka kedy to spustí znova, lebo nevezme pomimo ani za príplatok…