Dobrý deň,je tu niekto,kto má obočie vytetované klasickou metódou a je spokojný? Že je to napríklad trvalejšie ako iné metódy? Ďakujem.
@vierocka1981 Ja som bola tu a som spokojná
https://michaelajurisova.com/
@biibiana metóda microblading vyzerá prirodzene.
@vierocka1981 ja tiež u Mišky. Mám ho asi 5-6 rokov, neviem. Tvar si drží, akurát je už vyblednuté (no oproti môjmu prirodzenému ešte v pohode)
Ahojte, aj ja sa chystám na tetovanie a zase som čítala, že najprirodzenejsia je pudrova metóda. Máte skúsenosť ?
Klasika sa už moc nerobí, keď farba zoxiduje, nevyzerá dobre. Microblading napríklad mne nepristane - som tmavá, do pol roka to nebolo vidno. Spokojná som s púdrovou technikou. Na FB je skupina o PMU, pridaj sa uvidíš ako kto robí (prípadne aj čo nevyšlo pekne).
Mám púdrové už 4 roky , chodím iba na refresh každý rok, som spokojná maximálne
@vierocka1981 ahoj ja mám microblading s tieňovaním. Páči sa mi proste keď je tam vidno tie chĺpky , vyzerá to tak prirodzene , ale bez tieňovania je to slabé, preto som chcela aj to… teraz po čase (cca roka a pól ) je to už ale svetlejšie. Keď som nenamalovana vyzerá to stále super, ale keď už mám make up príde mi malo výrazne. Teraz by som si dala už len Hairstrokes metódu. Škoda, že som o nej nevedela vtedy. Tetujú sa chĺpky , ale klasicky strojčekom , nie žiletkou ako pri microbladingu. A vyzerá to naozaj krásne a prirodzene
@vierocka1981 Tu sa pripnem, chystám sa na obočie a tiež neviem ktorú techniku zvoliť. Niečo najviac prirodzene a nenásilne..