Tetovanie obočia

mackove
9. aug 2024

Baby help 🙏
Rozhodla som sa pre tetovanie obočia , v utorok som už objednana
Len neviem , ktore si dať nakoľko je ich teraz vela druhov ...ake mate vy ? Dali by ste si to znova ? Kludne napiste o tom viac ...

katkaseiner
9. aug 2024

ja mam microblading bez tienovania.
Konkretne ma kocka odhovarala od neho ze radsej nieco ine pretoze mam velmi porovitu pokozku... ale velmi dobre mi to drzi uz 2 roky... (som vseobecne bleda cize nepotrebujem nic extra vyrazne, len proste obocie ktore nezotriem). Asi by som isla aj do tienovania ... neviem ci sa to nevola pudrovanie, ale to sa mozem mylit... cize isla by som zas ale do kombinacie.

nikpa
9. aug 2024

@mackove záleží ci máš rada prirodzenosť alebo sa ti páči, keď je vidno, že je tetovane...a keď si už objednaná tak predpokladám, že v danom salóne majú na výber len určité techniky a len z nich si môžeš vybrať.... Ja mam kombinovanu metódu a som veľmi spokojná. Keď vybledne, časom pôjdem zas.

sissy27
9. aug 2024

@mackove to nie je o tom, že si vyberieš ako tričko v obchode, že čo sa mi páči, ale to by ti mala v prvom rade pmu artistka odporučiť, čo sa ti hodí k tvojej tvári a typu pokožky, rovnako tak by ti mala vybrať správnu farbu. Ty ju totiž neplatíš len za samotné tetovanie, ale aj za to, že vie čo robí a poradí ti, čo je najlepšie pre teba.
Ak by si klientky mali samé vyberať čo chcú, tak by to asi nedopadlo vždy dobre 😀

eala
9. aug 2024

@mackove ja mám tiež microblading, vyzerá to veľmi prirodzene a som nadmieru spokojná. Určite by som do toho išla, len je dôležité vidieť prácu kozmetičky, ktorej sa zveríš do rúk.

lakebabe
9. aug 2024

@mackove musí ti odporučiť taterka co sa ti hodí a aké preferujes. Ja mam pudrove roky , lebo microblading sa mi celý život nepáči, moja sestra zas len ten už roky. Musíš sa s nou porozprávať akú máš predstavu a nech ti ukáže aj nejaké svoje práce aby si si to vedela predstaviť

cyberk
9. aug 2024

ja som 2 roky mala microblading a tento rok som si dala pudrove.. akoze podla mna, ak si dokreslujes obocie (nie chlpky ale normal vcelku kreslis) tak je lepsie pudrove, ak si kreslis len chlpky alebo vobec nedokreslujes, tak microblading.. :D ja by som uz microblading nechcela, pudrove splna, co od pmu vyzadujem 🙂..

lenocka8894
9. aug 2024

@mackove ja som tiez sa nevedela rozhodnut ci microblading alebo pudrove no povedala som si ze idem do microblaiding - u a ked sa mi nebude pacit tak si dam pudrove...po prvom sedeni som bola maximalne sklamana (ja mam rada vyrazne obocie) a ked zacalo blednut a stahovat sa a este k tomu som sa namalovala zrazu som zase nemala obocko..na druhom sedeni som to kocke povedala tak mi namiesala tmavsiu farbu...a som uz teda maximalne spokojna..ked niekomu poviem ze mam tetovane obocie tak mi ani neveri 🙃 velmi pekna praca, obocie vzdy upravene bez nejakej roboty 👌