Tetovanie na strie

6. júl 2024

Ahojte baby.Dali ste si niektore tetovanie na strie? Ja rozmyslam o plastike brucha kedze sa mi koža nestiahla ani po cviceni a mam 37 a hambim sa ist aj do plaviek co ma štvemam uz ix rokov po porode.Ak mate niekto skysenosti sem s nimi.ďakujem

victoriab
6. júl 2024

Strie mam po celom bruchu, casom trochu vybledli, vobec to neriesim, absolutne sa nehanbim, kazdy clovek nieco ma, nejak vyzera, urcite nemienim riesit kazdu somarinu na sebe a obmedzovat sa tym, ze nepojdem do plaviek, no to teda nie. Nikoho aj tak nezaujimas, iba sama seba.

victoriab
6. júl 2024

A aby som nezabudla, diastazu mam tiez riadnu, brucho vypucene. Tiez by som si ho najradsej dala zoperovat, ale to neznamena, ze ked sa to nestane, tak budem chodit zakryta od hlavy po paty.

domka222
6. júl 2024

Moja známa si dala tetovanie na strie. Teda celé brucho si dala potetovať. Ale radšej by som mala strie,ako to tetovanie

ellca123
6. júl 2024

Kúp si sexy jednodielne plavky, zakryjú čo majú a ukážu čo treba

pinkgirl
6. júl 2024

Jediný človek kto bude riešiť tvoje brucho budeš ty sama. Každý nejak vyzerá, ak sa neživíš telom - teda nie si modelka😉 nemaj s tým problém. Vynosila si dieťa a tehotenstvo ťa zmenilo, prijmi to, vyrovnaj sa s tým. Ak máš eurá navyše, tak choď na tu plastiku, ale peniaze sa dajú aj lepšie minúť.

sissy27
6. júl 2024

@domka222 ono je rozdiel tetovanie na brucho a tetovanie strii - tam ide o pretetovanie strii, aby mali rovnaku farbu ako okolita pokozka a neboli vyrazne, nie dat si cez dotrhane brucho cierne ornamenty a delfina. Predpokladam, ze toto mam na mysli autorka. Podobne sa tetuju napr areoly a bradavky zenam po mastektomii atd.

bela30
6. júl 2024

Chod do toho, moja rada.