Ahojte, vyberám si šaty na svadbu (ako hosť) a chcela by som nejaké bez ramienok. Doteraz som nikdy veci bez ramienok nenosila, takže nemám na to podprsenku a ani nemám čas behať po obchodoch a skúšať. Chcela by som si moje vykojené D lajdáky zatejpovať, ale stále často kojím mladšieho 😃 Existuje nejaký spôsob, ako si tie prsia zatejpovať, aby som mala bradavky/dvorce free? 😂😂😂 Sorry za divnú otázku 😅
Nemusíš behať po obchodoch, zháňať a skúšať podprsenky bez ramienok, ktoré fungujú. Zbehni do Intimissimi. Tejpovaním to určite nevyriešiš, ak chceš mať bradavky voľné.
Mna napadlo tejpnut to krizom, okolo dvorcov, ale teda neviem ci to bude drzat ako chces
@cookie29 nie je D ako D. Ine D je 65D a ine D je 80D 🙂 D pre babiky v intimissimi maju 🙂
@melanta úprimne absolútne sa mi nechce do toho investovať, keďže bežne nenosím takéto oblečenie a ďalšie svadby nevidím v dohľadnej dobe (toto je prvá za posledných asi 20 rokov, na ktorú idem 😂). V krajnom prípade budem hľadať podporu, lebo som našla totožná instagrame a nedošlo mi to, alebo proste pôjdem bez a hotovo 😃 aj tak si určite chcem nájsť šaty s aspoň nejakými minimálnymi košíkmi
Podla mna nie, lebo co ja poznam sposob, tak to sa preliepa zdola hore a tym sa prso zdvihne cez bradavku, ktora je tiez prelepena a tym padom nepotrebujes podprsenku.