Babulkyyy 😊😊😊
Prosim nech tu napisu len tie ktore miluju tazke, korenene, sladke, intenzivne a dlhotrvajuce vone ..
Ktore vone su ze top? Potrebujem si doplnit zbieerku 😊😊
Sladká a korenistá vôňa, to neviem, ale Si od Armani je u mňa roky topka. Dlho vydrží, krásne vonia...
za mňa jednoznačne Kenzo: Jungle L Élephant
Dior: Dune
Od Amouage, ťažka sladká korenistá, trochu ako orientálna
Ahoj. Určite ti odporúčam Armani Privé - Indigo Tanzanite, alebo Bleu turquoise. Sú to veľmi intenzívne vône ktoré necitiš na každej druhej žene. Často krát sa ma pýtajú čo je to za vôňu, že je zvláštne krásna a taká iná. Sú však aj veľmi drahé. Ja mám jednu. Dostala som ako darček.
Už dlhšie rozmýšľam nad kúpou Boucheron dAnkor Patchouli (dáfam, že som nejak neskomolila tú značku). Vôňa je naozaj výrazná, dlhotrvajúca a vonia luxusne. Jediné čo ma odrádza je cena. V Marionaud stojí cez 200 eur za 125ml, bohužiaľ menšie prevedenie som nenašla.
Páči sa mi Armaf Club de Nuit Intense a olejcek Noora od Al Haramain
Za mňa teraz najnovší prírastok Marc Jacobs- Perfect Intensse 😊
Lush Karma , buď ju miluješ , alebo nenávidíš 🙂
Byvala kolegyna uz dochodkyna pouzivala Thiery Mugler Angel a to bol tazky ekrazit 😀
Black opium od YSL
Síce ich nemilujem, ale brigádovala som v parfumérii - tak napr Kenzo - Jungle L'Elephant, Chanel - Coco Mademoiselle, Lancome - Miracle alebo aj Hypnose, Christian Dior - Miss Dior Cherié, Versace - Crystal Noir…
Prvé čo ma napadli 😀