Ťažké a intenzívne vône

21. jan 2023

Babulkyyy 😊😊😊
Prosim nech tu napisu len tie ktore miluju tazke, korenene, sladke, intenzivne a dlhotrvajuce vone ..
Ktore vone su ze top? Potrebujem si doplnit zbieerku 😊😊

54tinka54
21. jan 2023

Síce ich nemilujem, ale brigádovala som v parfumérii - tak napr Kenzo - Jungle L'Elephant, Chanel - Coco Mademoiselle, Lancome - Miracle alebo aj Hypnose, Christian Dior - Miss Dior Cherié, Versace - Crystal Noir…
Prvé čo ma napadli 😀

nika23t
21. jan 2023

Sladká a korenistá vôňa, to neviem, ale Si od Armani je u mňa roky topka. Dlho vydrží, krásne vonia...

10zabka
21. jan 2023

za mňa jednoznačne Kenzo: Jungle L Élephant

cheeta
21. jan 2023

Dior: Dune

gejb
21. jan 2023

Od Amouage, ťažka sladká korenistá, trochu ako orientálna

maruska78
21. jan 2023

Ahoj. Určite ti odporúčam Armani Privé - Indigo Tanzanite, alebo Bleu turquoise. Sú to veľmi intenzívne vône ktoré necitiš na každej druhej žene. Často krát sa ma pýtajú čo je to za vôňu, že je zvláštne krásna a taká iná. Sú však aj veľmi drahé. Ja mám jednu. Dostala som ako darček.

lope_lope10
21. jan 2023

Už dlhšie rozmýšľam nad kúpou Boucheron dAnkor Patchouli (dáfam, že som nejak neskomolila tú značku). Vôňa je naozaj výrazná, dlhotrvajúca a vonia luxusne. Jediné čo ma odrádza je cena. V Marionaud stojí cez 200 eur za 125ml, bohužiaľ menšie prevedenie som nenašla.

iveetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka700
3. feb 2023

Páči sa mi Armaf Club de Nuit Intense a olejcek Noora od Al Haramain

zuzinapipina
3. feb 2023

Za mňa teraz najnovší prírastok Marc Jacobs- Perfect Intensse 😊

bimbambom
3. feb 2023

Lush Karma , buď ju miluješ , alebo nenávidíš 🙂

iv007
3. feb 2023

Byvala kolegyna uz dochodkyna pouzivala Thiery Mugler Angel a to bol tazky ekrazit 😀

papaya308
3. feb 2023

Black opium od YSL