Ahojte. Len pre zaujímavosť ma zaujíma, aký bol váš pohľad na svadobný make up z blízka. Ja som na skúške nebola, kozmetička ho nerobí vravela, ale chcela mi urobiť výnimku, no nestíhala som zo zahraničia prísť skôr tak som šla bez skúšky svad.licenia, čo bola moja chyba. Chcela som prirodzený nude make up. Keď som ho videla, skoro som odpadla, že čo to je. Jednak som sa ani nespoznala, vyzeral inak ako som chcela, ale to, že keď som videla ako to je v zrkadle, tak som ostala pozerať, že fotky nalícenych žien takto nevyzerajú. Make up vsade vo vráskach a to nemám ešte 30, mala som pocit, že je tam veľa púdru a bolo vidieť ako keby každý jeden chlp na tvári, tak hrubá vrstva ako omietka. Bolo to moje prvé profesionálne líčenie, ale musím povedať, že sa mi v zrkadle a už úplne z blízka nepáčilo a bola som z toho v šoku. Je to vždy takto mimo fotiek z blízka naživo? Mam už strach ísť na líčenie pri nejakej príležitosti.
neviem teda, ja nie som odbornik na make - up :D ale ja som so svojim skusobnym a nasledne aj svadobnym licenim bola spokojna, pani vizazistka vyzdvihla to, co bolo treba vyzdvihnut a "zakryla" to, co mala... citila som sa velmi dobre/pekne a vobec som nemala pocit, ze mam na tvari kilo brizolitu, ani ze vidim kazdy chlpok/por atd..
@misenita Ja som bola s make-upom od vizastky spokojna. Vobec som nemala pocit omietky na tvari. Ale ja som jej pracu uz poznala, takze som sla na istotu. Dalsia vec je, ze ja sama sa licim takmer denne, takze som zvyknuta. Osobne preferujem radsej jemny make-up, aj ked nezakryje vsetko a vidno nedokonalosti pleti ako mat na tvari nanos. Co bolo najlepsie na liceni od profesionalky a co sa mne osobne nedari je, ze aj ked mam prirodzene mastnu plet, licenie mi vydrzalo a neleskla som sa ani po niekolkych hodinach..
Mna moja nalicila krasne. Tiez som sa nespoznala, ale v dobrom. Ked sa ti licenie nepacilo mala si jej to dat odmalovat a namalovat jemnejsie.
@mclissa poprosila som ju zotrieť tiene pod ocami, chcela som zotriet este viac, ale vravela, že sa to nedá už. Mne sa jej štýl líčenia nepáči, ale dohodli sme sa ako ma bude maľovať, tak podľa toho podľa mňa maľujú, ako chce zákazník. A zase by to nestihla, lebo už dlho tam čakala ďalšia zákaznícka. Ja nekritizujem jej prácu, iba sa pýtam, či tie svadobné make upy sú všetky takéto z blízka.
Mam rovnaku skusenost, sama sa viem rozhodne namalovat lepsie. A hlavne viem ake produkty mi sedia, tak potom jedine takto, ak mas uz nejaky make up odskusany, tak nech pouzije ten.
@misenita podla mna ano, ja som skusala 3x a 3x som sa musela odmalovat a namalovat sama, bol to otras, skoda penazi.. raz som bola na skuske licenia, to bolo super, fakt som bola spokojna, prizvukovala som ze nechcem ziadne vrstvy a chcem prirodzeny makeup, po tejto skusenosti som si u nich objednala svadobne licenie ale svadobne sa ani zdaleka nechytalo na skusku, videla som kazdy por a ako pises, chlpok v zrkadle, no nemala som cas prerabat to v svadobny den uz, spokojna som nebola a to som sa vydavala v lete, ten makeup bol otras ked som sa spotila