Baby ahojte. Viete mi poradiť niečo dostupné na suché vlasy. To už je katastrofa. Vlasy mam husté, tvrdé a strašne suché 🥲 vyzerám ako keby som sa nečesala stále ich mam zakostrené. Ďakujem
@minenkak a vieš mi poradiť aj značku? Lebo už čo to mam odskúšané a efekt žiaden.
Olej treba davat na vlhke vlasy. Mozno predtym aj kys. H.
Co to je "zakostrene"? Suché vlasy su často vlnité /kučeravé. Ak aj tvoje, tak nastuduj metodu CGM a začni sa starat o svoje vlasy inak. Keratin a bezne pripravky z drogerie ti nepomozu.
Pozri značku Milk shake. Produkty majú super.
Prejdi na profesionálnu kozmetiku a nie tie blbosti z drogérie čo vlasy len viac vysušujú
Olej ti sám o sebe vlasy nehydratuje, iba pomáha vlasy udržať dlhšie hydratované takže samotný olej ti na suchosť nepomôže
A jediný spôsob ako do vlasu dostať prospešné látky je maska a kondicionér ktoré reálne obsahujú aj účinné látky
Ak si doteraz používala drogeriovú kozmetiku je nutné urobiť čistenie vlasov od nánosov ktoré táto kozmetika robí, a potom prejsť na profi kozmetiku. Výsledky uvidíš hneď 🙂 pretože to je 100 a 1
Wella professional luxe oil chroma, olaplex 6 krem- toto si davam po kazdom umyti a vlasy mam pekne a leskle
@nika_val a vieš mi poradiť aka je to rada kozmetiky prosím? 😊 ďakujem
Áno viem aj cely ten postup ako vyčistiť vlasy aj kozmetiku
Kľudne mi napíš správu. Farbiš vlasy ? Odfarbuješ (melír, blond ) ?
@nika_val redken biele uzasne cosi co to robi s vlasmi hlavne 5 minutova maska a bezoplachova maska to je hotovy zazrak...je to sice drahsie ale uzasne 🥰 kupila som si to na spalene vlasy
Shu uemura maska a olej nič iné mi nepomohlo ani olaplex
@alenkakaka tak na spálené vlasy bohužiaľ nič nepomôže takže ak pomohlo tak boli len veľmi zničené
A ano aj Redken má radu na blond vlasy je to vlastne napodobenina Olaplexu 🙂
Mne vyhovuje gliss kur olejový spray a proteín
Olej a sprej s keratínom