Suchá pleť po kyseline hyalurónovej

15. apr 2024

Ahojte má niekto podobnú skúsenosť?
Kúpila som si sérum s 1% kyseliny hyaluronovej. A však po pár dňoch mám komplet suchú pleť. Po celej pleti mám suché miesta a šupinky.
Nestretol sa s tým niekto? Môže to byť reakcia na tú kyselinu?
Aj keď ona by mala práveže hydratovať, tak nechápem. Ale doteraz som to vôbec nemala, vyslovene vidím že je to odkedy používam toto sérum.
Vďaka za skúsenosti.

monro
15. apr 2024

Nanasas na navlhcenu plet? Lebo ak nie, tak je mozne, ze Ta vysusi.

majamat
15. apr 2024

chcelo by to popisat komplet, co si na plet davas a ako.

aliita
15. apr 2024

Ja mám to isté. Všetko kde je KH má vysuší. Niekde som to aj čítala že nie každému vyhovuje.

majamat
15. apr 2024

sera s HA ( kysleina hyaluronova ) mozu zmolkovat, robit vrstvy na tvari, preto je dolezite,a ky produkt sa pouziva, ako sa nanasa a aj v akom mnozstve. to nemusia byt supinky koze, ale prave to serom, ktore urobi na pleti vrstvu.

a teda moze reagovat s nejakymi produktami, co sa davaju pod to, ci na to. tiez sa moze stat, ze produkt je nekvalitny,

mala som rozne produkty a niektore neboli moc prijemne, ale su aj take, co su naozaj dobre a nerobi mi to ziadny nezaduci efekt.

rozculena
15. apr 2024

KH sa nanáša na vlhkú pleť,inak robí žmolky...........ja som si ju dala 2x pichnúť a tiež mám dojem,že vyzerám omnoho horšie ako pred tým....pozajtra mám tretiu procedúru....

agnes28
16. apr 2024

Mne to tiež robí, nepomôže ani navlhcit pleť... vyradila som z rutiny, hydratujem inak

majamat
16. apr 2024

mala som serum od The Ordinary s HA ( hyaluronic acid ) a teda to mi zmolky robilo. asi este nieco mi zmolky robilo, no uz neviem co to bolo.

no napr serum Renovality mi zmolky nerobi a an Hada Labo z DM. obe obsahuju viacere velkosti molekul.