Subrina na vlasy

tanicka_h
4. sep 2024

Ahojte, Už dávnejšie som sa rozhodla že si chcem odfarbiť čiernu farbu z vlasov ktorú mám niekoľko rokov, Pred mesiacom som bola u kaderníčky, A keďže mám slabé vlásky tak som nechcela peroxid ale dala mi na vlasy Subrinu, Moc mi to nič ne stiahlo, Tak som ju skúsila znova dnes, Po prvom nanesení nič, A keďže v príbalovom letáku píšu že ju môžem dávať aj na dvakrát tak som skúsila a po druhom raze Mi to pekne vytiahlo iba korienky ale stred vlasov ostal stále čierny. Neviem už čo mám robiť a neviem prečo mi to nechce vytiahnuť ten stred. Viete mi nejako pomôcť/poradit ?

medda_beda
4. sep 2024

@tanicka_h To tažko.
Mne sa čierna vymyla sama do svetlohnedej, ale ak by som chcela blond tak by to skončilo ako katastrofa.
Jedine odfarbiť dlhoročnú čiernu normálne peroxidom u kvalitnej kaderníčky.

romikk22
5. sep 2024

Ja som subrinu použila na sťahovanie čiernej už asi 3x ... vždy keď som si zamyslela ze čiernu nechcem 🙂
Ale mne to stiahlo úplne do svetlo hnedej tu čiernu ja mam s tým super skúsenosť. A to som nepoužila ani ten peroxid k nej a stiahlo mi to brutálne

nika_val
5. sep 2024

@tanicka_h tu je moja skúsenosť zo Subrinou
Keď som ju používala iba krát alebo prípadne 2krat po sebe tak mi to urobilo presne to čo ty píšeš, že korienky stiahlo a dĺžky nie
Až pri tomto 4 použití to zasiahlo do dĺžok a stiahlo niečo ale teda za mňa slabo