Striháte si šedé pramienky vlasov?

lapersefona
26. máj 2024

Ahojte
Zaujimalo by ma či su tu aj take ženy, ktore si nefarbia svoje vlasy a tych par sivych vlasov co majú či si ich odstrihnu nožnicami? Mam kamosku, ktora ma 44 rokov nefarbi si vlasy a sediny si pravidelme odstrihava a fakt jej ich nevidno.

syslik81
26. máj 2024

keby si zena odstrihla kazdy sedivy vlas nic by jej neostalo.. ja som blondina a nieje mi ich vidiet ..ale viem ze su tam .. tmavovlasky maju hold smolu .. a dost je aj genetika ... niekto sedivie vela a niekto malo.. ale strihanie s tym nic nema

slavomira236
26. máj 2024

@lapersefona mam 5vlasov na hlave a keby si mam este pramene vystrihovat som holohlava. Mam 46 vlasy este sive nie nastastie..potvrila mi to kadernicka minuky tyzden. Ak by som videla jeden dva tri vytrhmem.

butterflyeffect
26. máj 2024

@lapersefona to by ma nenapadlo, tych vlasov bude stale viac a viac sedivych a co potom bude hlavu holit. Nehovoriac ze ked ten vlas odstrihne tak aj tak dorastie, ja mam dlhe vlasy a prave tie kratke mi najviac odstavaju vytrcaju

subartic
26. máj 2024

@lapersefona ja mám tento rok 50 rokov a šedivých vlasov naozaj málo . Ale ak by ich pribudlo a stihla by som vytrhávať , tak by som to asi robila. Zatiaľ nie .

vanilkovazmrzka
26. máj 2024

Dobra kravina ;)

viestta
26. máj 2024

Už by som bola plesata.

rozculena
26. máj 2024

mám málo vlasov a ešte si ich mám strihať?

mandzula
26. máj 2024

Kym som mala sedive tri, tak som ich odstrihla, ale nikdy nevytrhla, clovek, ktory nema na hlave vyslovene hunu, by si mal vazit kazdy jeden vlas, lebo u mnohych z nas raz pride ten cas, ked budeme za kazdym jednym nenarastenym plakat.

elisebah91
26. máj 2024

Baby čo je na tom pravdy, vraví sa že keď si vytrhnes jednej sivý vlas pribudnú ti ďalších sedem?
Ja som o Tom nevedela ale kamoška 32rocna mi povedala že jej mama vytrhla sivý vlas dávno a teraz ich má viac. A naozaj, to som si pred tým nevšimla,, ale má na vlasoch akoby slabucko poprasene mukou-viac šedých vlasov. Je tmavovlasá tak to je vidieť, zatiaľ len z blízka pri zapozerani sa.

vanilkovazmrzka
26. máj 2024

@elisebah91 kedze si kazdy den starsia ako v momente kedy si nasla prvy sedivy vlas, je samozrejme ze nachadzas nove. Ale nie preto, ze si nejaky vytrhla, ale preto ze starnes.

mandzula
26. máj 2024

@elisebah91 je to len o tom, ze ked sa raz sedivenie spusti, tak tie sedive vlasy proste zacnu pomerne rychlo pribudat a mas pocit, ze z troch je zrazu 10 a tak dalej.

dominikamacakova
26. máj 2024

Keď máš pár šedivých vlasov tak si ich odstrihni. Dajme tomu, že prejde mesiac kým ti podrastú a ušetríš jedno farbenie. Ja by som si ich asi strihala. Mňa totálne desia šediny 😵

janettdamian
26. máj 2024

Ja si nefarbím vlasy už veľmi dlho, nikdy som si strieborné vlasy netrhala 🙂 . Mám ich jednak málo a nehanbím sa za ne.

h2
27. máj 2024

Kým tých šedivých bolo pár, trhala som ich tiež. Ale teraz by som si už pol hlavy musela vytrhnúť, takže farbím.

kiki68
27. máj 2024

To by som vyzobala polku hlavy 😂😂😂

kiki68
27. máj 2024

@dominikamacakova ale to nejde tak, ze mas iba nejake pramene. Ono to je na miestach, kde to tazko vystrihnes. Tonuz radsej farbenie. Ja som rapidne osedivela po porode. Telo to nejako nezvladlo asi v tomto smere. Ale nemam zase vrasky. Tak lepsie to farbenie

sapa20
27. máj 2024

Ono je dosť blbé keď ich máš naviac kolo uši a čela. 😂

Dobrá kaderníčka vie namiešať takú istú farbu na vlasy ako tvoj pôvodný odtieň.

birdincage
27. máj 2024

Ja mám 27 rokov a už som si dva šedivce vytrhla 😨 vlasy si nefarbim a ani nechcem ešte. Pokým ich nebude fakt veľa tak och budem trhať

zuzinka888
27. máj 2024

Mam 42 a tiez si sedive vlasy trham- este nefarbim. Budem, ked sedin bude vela.

cookie29
27. máj 2024

no 40 bolo uz davnejsie ale nastastie netusim co to sedive vlasy su

sapa20
27. máj 2024

Ja už mám pol hlavy šedivé vlasy v 36 r
A nie len hlavu....

nika_val
27. máj 2024

Šedivý vlas keď vytrhneš alebo odstrihneš tak narastie zase iba a len šedivý. Bohužiaľ je to tak