Štetec na make up

ella_mey
13. apr 2023

Ahojte, prosím s akým štetcom na makeup ste spokojne? Mne sa môj pokazil, kúpila som si v drogérii a je nanič 🙄

a_alexandra_a
13. apr 2023

Zoeva 102 alebo 104. Alebo skús hubku, makeup s ňou vyzerá prirodzenejšie.

gejb
13. apr 2023

@ella_mey Brushart ❤

janai1
13. apr 2023

@ella_mey oveľa lepšie ako štetcom sa mi robí make up s hubkami, také tie vajcoveho tvaru

majamat
13. apr 2023

mam vsetko mozne, jednu dobu som preferovala Real Techniques na makeup ( taka oranzova rukovat ), potom som kupila v rakuzku na skusku Bipa a je fajn. potom som objednala z Ali taky set,neskor dalis, elbo jedine ten stetec na makeup mi z toho setu vyhovuje, ale je vyborny.
mala som z Ali viacere, no neboli zle, ale velmi velke a huste a hoci som si davala pozor pri umyvani, aj tak sa casom rozpadli. mam aj Hakuro, no je strasne husty a nepoddajny,.
este bol cleom fajn stetec od PLH, ale teraz tieto stetce predava Dermacol. ja som mala sikmy, no mne viac vyhovuju rovne. Dermacol take ma, tiez by mohol byt ok, ale ten konkretne som neskusala.

laurikalalinka
14. apr 2023

@ella_mey ja nepoužívam žiaden,dám krem na tvár,a potom rozotrieme make up ako keď kremujem tvár,krásne sa rozotrie....

mk1111111111
15. apr 2023

@laurikalalinka to som robila aj ja kedysi davno, dokym som nekupila hubku. Skus hubku, aleko stetec a uvidis ten rozdiel, ja so zostala veelmi prekvapena

majamat
15. apr 2023

hubka je fajjn, no nie kaudemu makeupu sedi. aj nieco z makeupu vypije, a teda gzbku je dobre mat makku. pouzivat namokro. ked sa namoci, zvacsi sa a zmakne., mala som kedysi Ebelin -maju odvtedy vela verzii hubky, no ta co som mala bola tvrda. tiez som skusila z ALI - tiez tvrda. osobne sa mi paci Real Techniques a ak sa chces buchnut po vrecku,t ak Beauty Blender. este vlemi podobne su hubky HM. mozno su malilinko tvrdsie, ale rozhodne maksie ako ta Ebelin co som mala kedysi. mala som kedysi uz nejaku, potom dlshie nic a teraz nedavno som kupila take dvojbalenie, mali viacere druhy., ja osobne mam rada hubky v tvare slzy, ale musia mat aj skosenu stranu. s jednoduchpu slzou si tou spickou neviem ist k vnutornemu kutiku oka, nepasuje mi to, elbo je to prilis siroke. mam ten kutik taky vtlaceny.

inak skusila som aj ploche stetce na makeup. nepridu mi az tak pohodlne, ale nei su zle. mam nejaky doma, pouzivam ho skor pod oci - niekedy.

mam aj take chlpate palikatory na puder zo Sheinu a tie su fajn,a le skor na puder, makeup v prvej vrstrve nanesu tenko, mozno aj trosku flakato, ale zalezi asi aj od tehcniky nanesenia.
druha vrstva to zachrani, no ked sa prida tymto aplikatorom aj puder, je to riana vrstva, uplne nehodna na moju zrelu plet. velmi mi to robi vzhladovo suchu plet a tym sa zvyraznuje textura.

a ozaj, kupila som zopar cushion makeupov - azijskych. na moje prekvapenie, tie oalikatory v nich makeup nanesu naozaj velmi pekne. predavaju ich aj samostatne, len treba vyberat vyslovene korejske znacky - nahradne aplikatory do cushion, lebo tie sotatne netusim ake su. praktiky to je tiez nieco ako hubka.