Stehná bez chĺpkov

14. jún 2023

Ahojte. Mam dilemu. Je nutne si pravidelne holit aj stehna? Minule sme sa o tom rozpravali s kamaratkou a ona tvrdi, ze stehna staci oholit iba raz za cas. Ona prebehne ziletkou iba po kolena a nad kolena priblizne len kazde tretie holenie alebo len vtedy ked si ide dat kratsiu suknu. Ja som tvrdila, ze to kravina, ze ked si holim nohy tak treba oholit vzdy cele nohy. Ako je to u vas?

Dakujem za rady.

lenuska1907
14. jún 2023

V živote som si stehna neholila 😅, ja na nich nemám nič

januska12323
14. jún 2023

Každému ako vyhovuje, žiadne holenie nie je nutné.

eliska13
14. jún 2023

Holim predkolenie.Hore mám chĺpky jemne a slnkom zblednu.Nehol si to, keď nemáš tmavé chlpy

galganka
14. jún 2023

Keby som mala na celých nohách také chĺpky ako na stehnách, tak si nohy neholím vôbec.

vanilkovazmrzka
14. jún 2023

Ale vies, ze na to nie su ziadne pravidla? 😂

miamaria
14. jún 2023

Davam si depilovat voskom v salone stehna, dlhoooo ostanu hladke

ivik4
14. jún 2023

Vsak podla seba nie ? Jedna moja kamoska stale vravi ze jej chlpky na stehnach nevidiet ale opak je pravdou, ked zasvieti slnko tak az moc.
Ja osobne by som sa prijemne necitila . Moze Ti byt jedno

rachel36a
14. jún 2023

Nikdy som si neholila stehna

sense
14. jún 2023

Každý podla seba. Ako už napísala @galganka keby mam na nohách chĺpky ako na stehnách nie je nutné ani holiť.
2x do roka si skočím na depiláciu voskom vtedy si dám komplet nohy a inak stačí raz za 3-4tyzdne použiť depilator po kolená a keď ostane niekde nejaký zablúdilec vytrhnem aj pinzetou

autor
14. jún 2023

Ja som si stehna oholila už na zakladnej skole a holím stehná už roky. Kamaratka sa cudovala, že naco si ich vobec holim. Potom zacala randit s jednym chalanom a zrazu pozriem na nu a uz ich mala hladke aj ona. :D Som sa zasmiala, ze mne sa cudujes a ked ides na rande s chalanom tak to das dole. Teraz to kosi uz aj ona ale nie vzdy s lytkami ako ja.

viestta
14. jún 2023

Kadecim co nechcem som bola obdarena, nastastie chlpami na stehnach nie. Ani na rukach. Aspon, ze to.

pralinka25
14. jún 2023

tak kazdy to ma inak. niekto ma fakt minimm chpkov na stehnach tak podla mna nemusi. ale su aj take zeny co tam maju hrubsie tvamsie chlpky dokonca aj na zadku co som tu citala nedavno tak tam zas tiez nie je o com. na toto fakt neexistuje pravidlo. kto potrebuje oholi, kto nie necha tak. kamoska ma proste ine chlpy.

mamickalisticka
14. jún 2023

Áno holím si stehná, áno každé približne tretie holenie.. som tmavšia a mám chlpy tmavé.. 🤪 nevadí mi to, cítim sa tak lepšie

bibcabi
14. jún 2023
Používateľ bibcabi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bibcabi.

ja si stehna holim raz za čas..ale veľa kamošiek v mojom okolí si ich neholi vobec.. ale že vobc.. a videla som taktiež veľa žien čo si stehna neholi.. tam mame strašne jebmne chlpoky.. takže zamňa zbytočna strata času:D

iwesska
14. jún 2023

Toto su otazky asi ako "Ako casto si umyvate vlasy?" Kto ma mastne,si asi neumyje 1x za tyzden. To iste s holenim. Na stehnach mam chlpy rovnako ako na nohach. Mam si ich tam nechat,preto,ze ini sa tam neholia? Ja som ako orangutan - extremne rychlo mi rastu chlpy,aj vlasy,takze mi je dost jedno,ze si Zuzka, Katka,Anezka neholia.

mima172
14. jún 2023

Sú baby, čo majú na stehnách 3 chlpy alebo ich majú jemnúčké a takmer neviditeľné a potom sú tu baby ako ja, čo si v lete holia aj stehná, lebo tých chlpov majú neúrekom. Takže je to individuálne 😃