Ste za holenie stehien a predlaktí?

6. apr 2024

Ahojte. Minule sme sa s kamarátkou rozprávali o tom, či siahnuť žiletkou aj na stehná a predlaktie na rukách. Ja napríklad chĺky zo stehien odstraňujem a ruky ani nie. Síce som to nedávno skúšala a minulé leto pravidelne aj holila. Teraz pol roka ani raz. Kamarátka zasa naopak. Ruky si holí pravidelne a stehná nie. Max. 3x do roka oholí stehná. Vy to ako vidíte? Ste za holenie stehien a rúk alebo nie? Prípadne len jedno z toho? Vďaka za radu.

pribinak
6. apr 2024

Veď to je individuálne, ak mam chlpate ruky tak si ich holím, ak nemám tak si ich neholim. Veď každá sme iná, tak robím podľa svojej potreby a nie ako povie kamoska

carrot_apple
6. apr 2024

Všetko závisí od toho aké sú tie chĺpky.
Čierne?svetlé,tmavohnedé?
Mala som susedku a ona mala hormonálnu poruchu.Mala cierne,holila ruky aj nohy..inak by som sa nezaoberala holením stehien,myslím,že tým,ze sú prevažne schované a oblečenie sa otiera prirodzene,tie chĺpky niesú hrubé a výrazné...mne by sa to nechcelo robiť ,mám jemné...netreba ani...

sima234
6. apr 2024

Zo stehien chĺpky odstraňujem, ale iba preto, lebo som s tým začala v puberte (nedávalo mi zmysel, holiť nohy iba po kolená 🤦‍♀️), tak teraz už musím. Ruky som si nikdy neholila, ani to neplánujem. Nemám výrazne chĺpky a v lete, keď si ruky opálim, ani ich nie je vidieť.Ale mám vo svojom okolí ženy, ktoré si holia úplne všetko. Je to na rozhodnutí každej žene, ktoré chĺpky jej vadia a ktoré nie.

diewcatqoo
6. apr 2024

Ano, stehna si holim, ruky depilujem. Mam huste dlhe tmave vlasy a po tele tmave chlpky. Ak by som mala svetle riedke chlpky, tak by som to nerobila.

mooonika1975
6. apr 2024

Nohy holím cele, až po vrch, keby nemusím som nastastnejsaia. Ale žiaľ testosterónu mám viac, tak treba. Závidím v plavkách tým, čo v živote nemuseli použiť žiletku a sú bez chĺpkov.

dominikamacakova
6. apr 2024

Nechápem ako niekto môže byť "za" , alebo "proti". Tak asi keď tam mám chlpy tak si ich oholím. Alebo má žena chodiť s chlpatými stehnami a zvyšok oholené 🤣

1ryba
6. apr 2024

Keď to potrebuje niekto nech si holí. Kto nemá tieto miesta chlpaté, načo by si ich holil asi.

ckocka
6. apr 2024

Zvolila by som kompromis. Oholiť pravú ruku a lavú nohu.

simsalabim
6. apr 2024

Ved to zalezi od stupna ochlpenia aj od toho, ako velmi ti to prekaza.... ja mam svetle chlpky a na stehnach vlastne ziadne, a nikdy by ma nenapadlo holit ruky ci stehna. Ale nie kazda to ma tak, ako ja.

aaadkaaa
6. apr 2024

Mne sa cele ochlpenie vybujnelo len na vlasoch😆 ma to vyhody aj nevyhody. Nevyhodou je,ze nemam ziadne obocie ani mihalnice,vyhodou je,ze ked sa tyzden neoholim,nevsimne si to nik🤣 a stehna a ruky, tam mam asi 4 blond chlpy, tam sa neholim vobec. Ale mam kamosku,co sa holi od hlavy k pate,ma tmave hrube chlpy. Takze treba sa riadit svojim pocitom, ak chces,hol si, ak nie nie. Niekto je ok aj s tmavymi chlpami,niekomu vadia aj tie svetle jemne a holi ich.

thoughtfulweirdo
6. apr 2024

To je predsa vysoko individuálne. Dodala by som ešte, že samotná existencia chlpov nie je dôvod ich odstraňovať.

autor
6. apr 2024

Nie som úplne chlpatá ale ani nie som bezchlpový typ. Ráno sa oholím a na druhý deň ešte kľudne môžem dať sukňu alebo kraťasy. Na tretí deň keď idem do spoločnosti tak radšej silonky, legíny alebo rifle. Lýtka, intímna časť a podpazušie je asi taký základ pre každú z nás. Ale tie stehná a ruky to fakt každá rieši ináč. Čo ma ešte prekvapuje, že niektorá píšete, že nemáte na stehnách a rukách vôbec chlpy. Myslela som si, že tie čo nemajú na stehnách a rukách žiadne chlpy, že si ich pravidelne odstraňujú. Ale to by som veru brala :D mať hladké stehná a ruky ako niektoré čo píšete bez holenia.

simsalabim
6. apr 2024

Fotka mojho neoholeneho stehna - sem tam maly bledunky chlpok. Ruky mam podobne, ale posiate pehami. V podstate nemam co holit.

amelie2017
6. apr 2024

Neholim si ani ruky ani stehna. Nie je co. Mam tam 5 bledych chlpov. Keby som v puberte nezacala pistalami, nemusela by som ani tie. Tam mi staci raz za mesiac prebehnut epilatorom. Ak by som mala hrube, tmave a huste ochlpenie, tak by som holila vsade.

daniela2202
6. apr 2024

A holíte si aj hlavy ? 😂👎👎👎

nevenka
6. apr 2024

@simsalabim zavidim, vazne, ja som jak chlap 🤪

nikpa
6. apr 2024

Komu vadia chlpy, nech si holí čo chce. Ja si holim všetko čo ťa napadne lebo som ako opica 🦧😃 Čo neholim, to trham s pinzetou alebo depilujem, chlpy neznášam a sú antiženske.

slavomira236
6. apr 2024

@amelie2017 ja tiez tak raz som blba oholila lytka a uzusim stale a to som tam mala 5chlpov svetluckych. Chĺpky mi potom stmavli zhrubli. Ale tu mi na to pisali ze to nieje mozne.

svokrinjazykmonika
6. apr 2024

Stehná áno, ruky nie nikdy.

simsalabim
6. apr 2024

@nevenka za sociku sa vravelo, ze chlpate zeny su ziadane milenky, lebo su naruzive 😀

mooonika1975
6. apr 2024

@simsalabim nechápem, ja môžem chlapovi konkurovať a vzadu na stehnách , kriste, ja sa často v noci budím, že idem na plaváreň a ešte nemám všetko až po pas pomaly , oholené . O červených bodkách ani nevravím .

nevenka
6. apr 2024

@simsalabim joooooj 🤣...veru, po 4 detoch uz ani to nie 🤣

domkakvet
6. apr 2024

Nie neholim, ani ruky, ani stehna.

moonlight1210
7. apr 2024

Keby som v puberte nepodlahla tomu, ze nohy by sa mali holit, tak som sa nikdy ani nemusela. Vsade mam velmi jemnucke chlpky, ani ich nevidno.
Len nohy (nastastie nie stehna) si uz musim. Lebo hned po prvom raze chlpky akoby dostali signal, ze su ohrozene. Tak stmavli a zhrubli. Doslova. Takze moja chyba. Uz by som to nikdy znova neurobila, keby to slo vratit.

Ale neprijemne poucena tymto nezdarom som ziletkou uz na ziadnu inu koncatinu nesiahla.

cindy22
19. apr 2024

Ako komu vyhovuje... mne napríklad na stehnách vždy rástli také isté hrubé chĺpky ako na predkoleniach takže bohužiaľ, musela som holiť. Na rukách mam také klasické jemnejšie a dávam si ich depilovat 2-3x do roka aj to iba v lete inak neriešim.