Starostlivosť o vlasy

13. okt 2024

Ahojte. Mám dlhé huste vlasy. Naozaj dlhé 🙈 Tomu vdačím genetike 🩷
Doteraz, čo som chytila do rúk tym som si umyla vlasy-neriešila som. Ale poslednu dobu cítim, že vlasy potrebuju trocha lasky a starostlivosti. Prosím, čo používate ? Vlasy mam normalne ..asi..zmyvam 2x do týždňa. Podstrihovať sa chodím vždy na jar a jeseň , čiže 2x za rok minimálne 5cm a viac. Budem vďačna za každu radu

biba_18
13. okt 2024

aj kebyže nemáš vlnité alebo kučeravé vlasy, tak by ti prospeli výrobky podľa cgm - bez sulfátov, bez parabénov, hydratačné, vyživujúce…

autor
13. okt 2024

@biba_18 vlasy mam rovne

biba_18
13. okt 2024

nevadí, šetrnou vlasovou kozmetikou nič nepokazíš…

mirola
14. okt 2024

mam asi take podobné vlasy ako ty, dlhe, rovne, huste, skor hrubsí vlas, zmyvam 2 x do týždna.. vlasy mam krasne leskle ... a moja starostlivost je len taka, ze zmyjem presusím dam masku na vlasy mam cca hodku, umyjem a vyfenujem cez kefu.. masku davam len do koncov resp nie na korienky

luciaruz
14. okt 2024

Jednoznačne maska ma vlasy. Aj nejaku nezmyvatelnu si kup.

benimnadir
14. okt 2024

Ja používam Framesi. Farbu, šampón, kondicionér, olej, emulziu, skrátka všetko. Majú veľký výber, suché vlasy, poškodené, farbené..ja som veľmi spokojná, radšej si priplatiť, na vlasoch a na topánkach sa nemá šetriť 🙂 a podstrihnut sa daj asi castejsie ak sa ti dá