Ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať čo používate na vlasy? Aké konkrétné značky? Chcela by som poradiť aj nejaké prírodné produkty. Máme doma velmi tvrdú vodu a po umyti ma totálne svrbí hlava. Začala som používať aj šampony z lekárne a nic mi nepomáha. Vlasy mám suché a krepovité. Po pár dňoch mam vlasy ako chemlon a mastia sa mi a trosku vypadávajú. :( ďakujem za rady.
Na končeky určite olejček. Podľa mna problém (ako hovoríš) bude voda… ☹️
@dzt a da sa to nejako riesit ? Tá voda, aj ked periem prádlo tak škvrny skoro vôbec nevyperie a prádlo je také tvrdšie :( a ani nevonia aj ked dam avivaz
NIČ NEPREDAVAM ANI NEPONUKAM ZIADEN PREDAJ.
Píšem to pretože tento isty komentár mi bol raz odstránený.
Ahoj v tomto prípade by som určite išla do čistenia vlasov od nánosov z vody (minerály presne ako píšeš aj tvrdej vody) a nánosov z nekvalitnej kozmetiky (kozmetika ktorá obsahuje silikóny ktoré robia nánosy na vlasoch a pokožke hlavy).
Potom prešla na kvalitnú kozmetiku bez silikónov, sulfátov a parabenov.
Do toho keď budeš robiť pravidelne to čistenie vlasov bude to lepšie
Viem ti poradiť presne ako na to aj produkty
Klduen napíš správu 🙂
@nika_val pouzivam produkty bez silikonov a parabenov. Ani som take nepouzivala. Používam od značky Botanica Slavica rozmarýnový šampon a olej ale mam po tom strasne suchú pokožku a hned ma svrbí. Mam to ale z kazdeho samponu. Skôr ako mam riesit tú vodu, či pomôže nějaká filtračná hadica alebo nie? Nemate skusenosti niekto?
Dáš olej na pokožku hlavy ?
Co kondicionér aký používaš?
Daný šampón obsahuje veľmi veľa olejov a výťažkov z rastlín (nie iba z rozmarínu) takže môže byt ze aj na niečo z toho si alergická pripadne citlivejšia.
K tej vode som ti napísala tiež. Existujú šampóny ktoré dokážu nánosy ktoré sa robia z tej tvrdej vody dať dole z vlasov (a nie bežný šampón to nedokáže).
Tak isto ako sa z tvrdej vody robí povlak vodného kameňa na kachličkách v kúpeľni tak isto sa vie robiť nános aj na pokožke hlavy. A treba sa ho zbaviť .
Tiež mame veľmi tvrdú vodu doma a riešim to takto 🙂
tomas arsov má čistiaci šampón- je to na jednorazové očistenie aj pokožky hlavy aj vlasov od nešistôt... za mňa super kúra raz za pol roka a máte vlasy také ľahučké jak od kaderníčky.
https://shop.tomasarsov.sk/back2basics-sada/