Ahojte. Co používate pri starostlivosti o velmi suché vlasy? Niečo, čo mi nevyrovná kučery, nezaťaží vlasy. Vlasy mam kučeravé, farbené. Kľudne aj drahšia kozmetika, ak pomôže.
CGM si neskúšala?
kucery mas prirodzene? ak nie mozem sa spytat ako farbis vlasy? tiez nad tym uvazujem. mam len trvalu a svoju farbu dik za odpoved mimo kontex
@kacena4 vlasy mam prirodzene kučeravé a farbim si ich sama doma 🙃
@thereisabear neskúšala, čítala som o tom, no zdá sa mi to komplikovane, toľko rôznych pripravkov, neviem, kde by som zacala...ci?
@kikavadi skús kudrnatevlasy.cz, tam to máš celé rozpísané. Nie je to vôbec také zložité, ako sa zdá. Sú aj skupiny na FB.
@kikavadi kokosový olej
Mne ta CGM metoda nejak nefunguje, ani dcerke, ale asi daco robim zle...☹
Dream Long od elseve. Ja mam po ňom mega vlasy.
Pozor ma používanie olejov, oleje samé o sebe nehydtratujú iba pomahaju dlhšie udržať hydrataciu vo vlase.. v skupine Staroslivost o vlasy som to dost rozpísala
Kokosovy olej je vysoko komedogenny (silno upchava póry) takze naň velky pozor aby sa nedostal na pokožku hlavy
Moje vlasy mam kucerave, počas tehotenstve sa akoby natiahli a po používaní tejto značky ich mam kuceravejsie s krásnymi lokňami ako kedykoľvek predtým. Mam doma aj radu KERASTASE CURL MANIFESTO, no je to drahšia verzia toho, čo som pridala na obrázku (výrobca je ten isty- L'Oréal).
Často mam svrbivu pokožku hlavy, tam odporúčam Vichy šampón, ten je perfektný. A aby som neklamala, tak doma mám z CGM aj ja gél na vlasy zn. Cantu. A ten je tiež parádny. To je všetko. Neumyvam si vlasy žiadnymi kondicionermi a pod. Ja potrebujem mať nasamponovane vlasy. Cesem si ich len mokré v sprche. Po sprche aplikujem krém alebo gél vtlacanim do mokrých vlasov. A po chvíli schnutia si ich fenujem s difuzerom.
@andreakotesova Ahoj, prosím ťa, z ktorej stránky objednávaš Loréal profesionálnu radu ?
@rawmamka teraz je s kódom za dobrú cenu v Notino.
@andreakotesova Ďakujem za info.
Skusila by som obycajny arganovy olej pre zaciatok.