Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť kvalitné značky krémov na starostlivosť o pleť po 30tke ? (niečo aj na vrásky na čele)
No a ešte koľko si ochotná investovať.
Yves Rocher majú veľmi dobré krémy. Síce sú drahšie, ale keď sa tam zaregistrujes mávajú rôzne akcie.
vysoko individuálne. Kórejská kozmetika, Anne Marie Borlind, Sisley, YSL, Dior, La Praire, Chanel, Lancôme, La roche Posay, La Mer, Helena Rubenstein, Estée Lauder 🤷♀️ No a teraz si vyber 😄
@jamimo a to si napísala len malú časť značiek 🙂
Akú máš pleť?
@marcellka32 veď toto, viac sa mi nechcelo 🤭
U mna je topka Avene!!! ❤️😍🙏 Licka mam ako babatko.
A aj La Roche-Posay s SPF 50+, paradicka tiez
(oba z lekarne, mam este aj CeraVe, ale toto mi pride k nicomu)
Ja odporucam napr Biossance, Paula’s choice, Sunday Riley, Skin rocks od Caroline Hirons. 🤷🏼♀️
@majamat mozem sa prosim opytat z akej stranky ju objednavas? vdaka
@valentina12345 objednavala som so Stylevany, ale teda uz som dlho odtial neobjednavla. trosku mi prekaza, ze musim mesiac cakat. urobila som si predtym zasoby a mala som dlho vacsinu co sm potrebovala. ak som sem tam nieco pogtrebovala objednala som aj z nasich stranok, ale dost malo. uz si nepamatam co presne, ale teda u nas je to dost drahe. mam rada ampulu od Skin1004 a teda na SV bola okolo 12,50e a na notine som ju minule vodela tusim za 34e a po zlave asi 27e. hrozne predrazene.
ale teda teraz hlavne objednavam v skupine o KK. tam som spominanu ampulu kupila za 13,50e. je tam dobry vyber vselijakej kozmetiky a kocky co objednavaju kludne objednaju aj na zelanie, ale v takom priapde sa asi tiez nejaky cas caka. no tie oblubene produkty su tam ponukane casto, cize nie je problem.
Sleduj instagramovy profil MUDr.Karolina Baumgartner
Kórejská kozmetika určite 👍..napr z Ksisters. Objednala som už aj z Dalora . Aj ti skvelo poradia. Účinky na sebe vidím. Cena akurát. A okrem kozmetiky samozrejme návšteva raz do mesiaca u dobrej kozmetičky 👋
To, ze maspo 30 je absolútne irelevantne. Stav a typ a problému ktoré chceš riesit