Starostlivosť o pleť - L'Oréal alebo Garnier

simonaluk
5. júl 2023

Ahojte, prišla som sem pre nejakú rádu, ale aj skúsenosti dievčat ktoré používajú tieto produkty.
Ja momentálne používam značku Garnier sadu Vitamín C.
Ako prvé umývam tvár gélom Vitamín C následne si dám sérum tiež Vitamín C a na koniec gélový krém tak tiež Vitamín C.
Používam túto radu cca 3 mesiace ale posledné dva týždne mi príde pleť ako keby kúty úst suché a tiež okolo nosa, začiatok keď som začala používať túto radu bola pekná svieža hladká tiež pigmenty ubudli. Momentálne zvažujem nad produkmy L'Oréal z fialovej rady.

Žienky ktoré máte skúsenosti z produkmy Garnier a L'Oréal tiež ako pôsobia na tvári za rady a skúsenosti vám budem vďačna 🙂

pralinka25
5. júl 2023

zacinala som presne takto garnier a loreal a potom som zistila ze je to cela veda. kazda plet je uplne ina takze toto musis vyskusat len na sebe. ja som toho poskusala uz kopec a este stale som nenasla uplne top kombinaciu pre moju plet. kazdopadne skus tu popozerat skupiny zamerane na skin care a vela sa tam dozvies. aspon mne to teda rozsirilo riadne obzory

zara1357
5. júl 2023

@simonaluk mne napríklad z týchto znaciek nesadlo absolútne nič. Po hoc- akom ich produkte na pleť, mám alergickú reakciu.

majamat
5. júl 2023

ani jedno.
kedysi som pouzivala tieto znacky, no neskor, ked som objavila neico ine, zistila som, ez napr Loreal kemy su total nabuchane silikonmi,

uplne slikon v kozmetike neodsudzujem, ale nepreferujem ho a urcite nie v takyhc mnozstvach,a ko niektore kremy obsahuju.,
normalne sa najdu kremy, kde je hned na 2-3mieste v poradi silikon. a je ich tam viac druhov.
mala som podobny krema mam pocit, ze mojej pleti nic nedaval, plet stale citliva, po nakremovani taky haldky pocit na pleti ( to robia tie silikony ), ktory si zeny casto zamienaju za pocit dobre osetrenej pleti, no silikon urobi len akusi vrstvu na tvari. ak neobsahuje moc aktivnych latok, tka pleti moc neda.
ja mam pocit, akoby som mala plet potiahnutu "plastom", alebo "igelitom"

takze taky mam vztah k tejto kozmetike. kedysi som skusala aj Balea a vyhovovalo mi to,a le uz nie. neviem, jednoducho je podla man aj lepsia kozmetika a vobec nemusi ybt draha,a j ked trosku viac stoji.

za mna je ovela lepsia lekarenska kozmetika - La Rcohe Posay, Avene, Eucerin.

sem tam neico pouzijem aj z prirodnej kozmetiky, aj ked tam mi vadi neico, cize mam svoje vyrobky, ktore mi vyhovuju - arganovy krem od Nobilis Tilia, z rovnakej znacky este Anti age krem. okrem toho mi celkom sedi liftigovy krem Pompom. skusala som aj ine kremy tychto znaciek a tie mi uz nesedia.

no sedi mi velmi dobre korejska kozmetika. ta je vyborna. maju aj veci, co mi nesedia tak moc, ale uz viem,c o ano.
cenovo je porovnatelna s tou lekarenskou,a k sa kupuje u nas, ak sa kupuje z azijskych eshopov , tak je pomerne lacna.

limoncino
5. júl 2023

Mne s vitamínom C sadla Astrid, mám denný aj nočný krém, sérum a peeling.

monillia
5. júl 2023

@simonaluk urcite by som sa pozerala po iných značkách či uz ako bolo vyššie spomenuté alebo aj iné cenovo dostupné s preukazatelym účinkom (olival geek&georges)

xux
5. júl 2023

Ja mam rada produkty od soaphoria