Starostlivosť o pleť 45+

susy5
16. apr 2023

Ahojte dievcata, mamky. 🙂 Viem, ze uz je asi neskoro zacat s kvalitnou kozmetikou (uz daaavno som ju mala pouzivat), ale poradte prosim nejake tipy na kremy, séra atd.. na starostlivost o plet na 45r. Chcem nejak omladit plet 🙂 Skusali ste napriklad kremy od Dr. Sandra?
Vdaka za reakcie 🙂

benit
16. apr 2023

Skusala a nevyhovovali mi. V polovici kremu som citila straaasne suchu plet. Ani som nedopouzivala, tak som kupila iny druh od nej a to iste. Teraz mam lekarnicky a musim povedat, ze celkom fajn. Cena porovnatelna.

manushka
16. apr 2023

Všetky krémy či sera od Perricone MD sú topka, Omorovicza,Medik8, Institut Esthederm to sú moje topky po ktorých mám pleť ako som nemala ani v 30-ke, dovtedy som nepoužívala ale že fakt nič, a bolo to aj vidno 🙈 oplatí sa do nich investovať naozaj…ja na pleti vidím veľký rozdiel..mám 40r.

susy5
autor
16. apr 2023

@manushka oj, to su riadne palky za kremiky 🙂 ani neoznam tie znacky. okrem medik8, ten zvazujem 🙂

matago
17. apr 2023

@susy5 ja mám 48, používam sérum kyseliny hyalurónovej od kvitok.sk, ráno, večer, je to taký malý zázrak, na deň hydratačný krém s UV faktorom, najčastejšie kupujem z americkakozmetika.sk. Ale tak ja mám pri kozmetike podmienku netestovaná na zvieratách.

alenamihal
17. apr 2023

Dr.Sandra kremy a sera mi sadli ako ric na šerbel aj cenovo su v pohode pre mna hahaha....ja mam 40plus a suchu plet a uz som skusala vkuse nieco ine a nic..

lienka434
17. apr 2023

Pouzivam 12 r. Artistry,skvela znacka. Mam 37 r. a vyzeram o 10 r. menej :D To tvrdi okolie🙂 Da sa kupit len cez stranky a kedze je to internetovy obch.treba mat bud registr.alebo si vies odo mna za lepsiu cenu kupit. Co je najlepsia vec pri kupe,ze ak ti krem nesedne, vies vratit a peniaze ti poslu naspat🙂)) a este ze kremy vydrzia 3-4mesiace pri spravnom pouzivani a vysledky vidno snad okamzite🙂

beronsche
17. apr 2023

Mne sa osvedcilo pouzivat squalanovy olej s Q10 od saloosu, (myslim, ze obsahuje aj sipkovy a arganovy olej) - ze je to olej ta nemusi odradzat, mastnu plet s takym naolejovanym pocitom vobec nenechava, je na pleti velmi prijemny. Plus som zacala pouzivat aj kys.hyaluronovu a retinol.

Momentalne hladam krem s UV filtrom, ktory nenechava plet mastnu a ak uz nie je vyslovene prirodny, nech aspon obsahuje minimum skodlivych chem.latok - no a tato poziadavka vysachuje z hry drvivu vacsinu znaciek, tak ak mi niekto poradi, budem vdacna.. aj z vyssich cen.kategorii..

monikapre
15. apr 2024

@susy5 vôbec nie je neskoro, viem pomôcť s omladením pleti efektívne a za krátku dobu, neinvazívne. Overené, certifikované, dokonca patentované. Napíšte pre bližšie info.

zmrzlinka8
17. apr 2024

@monikapre tiež by som mala záujem o info

monikapre
17. apr 2024

@susy5 máte správu

monikapre
17. apr 2024

@zmrzlinka8 máte správu

joannita
17. apr 2024

@susy5 plet kremami neomladis, mozno sa ti podari trosku spomalit proces starnutia. Z mojich skusenosti (mam 45) je uplne jedno ci si kupis krem za 30eur alebo za 5eur. Oba splnia rovnaku funkciu.
Ja pouzivam uz roky cesku znacku Bione (kvazi prirodna, resp. Bez pouzitia tych najviac skodlivych latok), kremy su v cene cca 5 eur a za mna super.
Ludia si myslia ze mam 35 a oslovuju ma slecna 😂 skratka nemam vibec vrasky.
Dolezite je starat sa o plet, pravidelne.