Caute, som ešte na strednej škole, je tu niekto kto by mi vedel poradiť niečo na pleť? Nie je to nič strašne mam akné sem tam, rozšírené pory - tie má stvu iba z estetického hľadiska, skôr mastnú no niekedy aj suchu, naozaj veľmi citlivú pleť. Skusala som produkty od biodermy, the ordinary, Pure Vision, CeraVe a xy dalších známych značiek, no po väčšine sa mi pleť zhoršila/ zčervenala, konečne som našla krém od Mixy ktorý mi na plet robí dobre, no rada by som si tvar aj s niečim čistila. Poslednou dobou pouzivam len čistú vodu- a čo sa týka akné tak teraz keď nepoužívam nič na “čistenie” sú na tom najlepšie. No predsa len si chcem tvar s niečim čistiť 🙂 nemalujem sa, ak som niečo skusala stále sa mi spravilo malé akné/ upchatý pory. Tak som sa na to vykaslala. Tento môj “problém” s pleťou nieje vážny- viem žiť aj takto ako je na tom teraz, skôr by som chcela možno nejakú radu ak má niekto niečo vyskúšané 🙂 ďakujem!
@memula ja mam takú čistiacu kefku ,čo aj masíruje,čistiaci gél od pure skin ,môžem ti poslať taky test na diagnostiku pleti 🙂 podľa toho by sme niečo vybrali 🙂 ale keď sa ti takto začervena pleť máš to podobne ako ja veľmi citlivú.