Starostlivosť o pleť

memula
27. feb 2024

Caute, som ešte na strednej škole, je tu niekto kto by mi vedel poradiť niečo na pleť? Nie je to nič strašne mam akné sem tam, rozšírené pory - tie má stvu iba z estetického hľadiska, skôr mastnú no niekedy aj suchu, naozaj veľmi citlivú pleť. Skusala som produkty od biodermy, the ordinary, Pure Vision, CeraVe a xy dalších známych značiek, no po väčšine sa mi pleť zhoršila/ zčervenala, konečne som našla krém od Mixy ktorý mi na plet robí dobre, no rada by som si tvar aj s niečim čistila. Poslednou dobou pouzivam len čistú vodu- a čo sa týka akné tak teraz keď nepoužívam nič na “čistenie” sú na tom najlepšie. No predsa len si chcem tvar s niečim čistiť 🙂 nemalujem sa, ak som niečo skusala stále sa mi spravilo malé akné/ upchatý pory. Tak som sa na to vykaslala. Tento môj “problém” s pleťou nieje vážny- viem žiť aj takto ako je na tom teraz, skôr by som chcela možno nejakú radu ak má niekto niečo vyskúšané 🙂 ďakujem!

michaelammka
27. feb 2024

@memula ja mam takú čistiacu kefku ,čo aj masíruje,čistiaci gél od pure skin ,môžem ti poslať taky test na diagnostiku pleti 🙂 podľa toho by sme niečo vybrali 🙂 ale keď sa ti takto začervena pleť máš to podobne ako ja veľmi citlivú.