Starostlivosť o pleť

24. feb 2024

Poraďte prosím kvalitnú kozmetiku na pleť + nejaké prístroje (našla som ozón za 55e, je to hlúposť? Poznám to, ale či má to zmysel mať aj doma)
Niečo na poriadne odlíčenie, čistenie pleti, ... vek 35+
(Len nie mary cay, avon, forever...A pod)
Dlhé roky som používala vichy ale potom mi prestali robiť dobre a od vtedy si neviem nájsť krém, ktorý mi vyhovuje.
Pri googleni na mňa vyskočila zn. Novoclear.
Vaše skúsenosti?
Mam citlivú, jemnú pleť. Často je príliš suchá.
Ďakujem vopred

nikpa
24. feb 2024

Treba zaradiť séra, duplom na suchu pleť. Samotný krém nestačí.

hottie23
24. feb 2024

Ja by som zainvestovala do kórejskej kozmetiky. Ponúkame ju aj v salone a ženy sú nadmieru spokojné. Pozrite si stránku glasskin.sk

medda_beda
24. feb 2024

Tu sa pridám.Nepoznáte niečo na čierne bodky čo ich aj reálne odstráni?

amonet
25. feb 2024

mam suchu a citlivu plet, alergicku, nemozem bars co, pouzivala som marry kay dlhe roky a tiez mi prestala sediet.
zaklad je najst to co ti bude sediet, a zaradovat postupne. ja mam rada eubos, khiels avsak teraz som milo prekvapena z rady expert od balea, mam calming serum a vitamin c serum. kukam na insta bbwk ma super recenzie a ked nieco zaujme skusim
potom zakladne pravidlo cena neznamena kvalitu

https://www.instagram.com/b_b_w_k?igsh=cW44MDY4...

marca12
25. feb 2024

Ciernu masku od Pilaten si neskusala?

lasona
25. feb 2024

@medda_beda naparit, povytlacat..čistiť pket, hydratovat a starať sa...nič iné...žiadne masky, pristroje nepomozu

lasona
25. feb 2024

Ten ozón nie je somarina, ale skôr slúži na dezinfekciu pleti pri hĺbkovom čistení...používa sa v salónoch...skus pozrieť korejsku pozmetiku...čistenie, tonizacia , serum, očný krém a krem +spf

medda_beda
25. feb 2024

@lasona Ďakujem 🙂

majamat
25. feb 2024

aj ja podporum korejsku kozmetiku.

ja neskuticne menim starostlivost. jednu dobu u mna sla dekorativka, potom pletovka a teda v zavislosti od obdobia a nadstavenia to menim. a teda skusila som toho viac.

no co mozem povedat po skusenostiach, ze teraz preferujem korejsku kozmetiku, kombinujem casto s prirodnou kozmetikou a sem tam lekarensku kozmetiku.

jedno obdobie mi plet zacala na niektoru kozmetiku reagovat tak, ze hlavne vecer ma zacnu svrbiet lica, obcas sa mi aj nejaky pupak vytvori, palia ma, cerveneju. castejsie to byva v obdobi PMS, inokedy tu kozmetiku znesiem. teda neiktora je horsia, ina lepsia.
a teda toto mi casto robi uz aj lekarenska kozmetika, sem tam mi to urobil aj moj oblubeny prirodny krem - arganovy od Nobilis Tilia.

z prirodnej kozmetiky teraz pouzivam sem tam nieco od Pompom. take najlepsie sa mi zdaju sera a mam aj jeden gel s vit C. maju viac tych gelov, ale sotatne mi pridu moc vonave. mam rada hydrolat od Pompom.

a z korejskej kozmetiky mozem toho vela.

harmona
26. feb 2024

Ja nic specialne nepouzivam, akoze nejake tie cistiace pomocky, ale zaklad je podla mna kazdy den si plet dobre vycistit a vecer jej dat proste co najlepsiu starostlivost, hydrataciu, to je pre mna zaklad, ja ked som vyberala, tak na citlivu plet, kedze tiez si nemozem na seba dat cokolvek.

monikapre
15. apr 2024

Viem poradiť. Pomáham ženám cítiť sa skvelo pomocou patentovanej technológie, pomôžem vyriešiť problém stárnucej pleti, doslova zastaviť stárnutie pleti a získať mladistvý výzor. Rada poradím, napíš pre bližšie info.

monikapre
19. apr 2024

Viem pomôcť s výberom technológií, ktoré vedia omladiť pleť až o 7 rokov! Všetko záleží od toho, čo potrebuješ poriešiť, typu pleti a veku. V každom veku sa dá krásne omladiť a ozdraviť pleť. Patentované, klinicky testované, jednotka na celosvetovom trhu technológií! Mám roky osobnú skúsenosť.