Ahojte, nenajde sa tu nahodou kadernicka?
Stiahla som si farbu z ciernej, teraz ich mam rysave (ornazovy odtien) sem tam cerveny pigment.
Kupila som si od gliss farbu - 6.0 svetla hneda.
Mam s nou skusenost, davala som tiez pri odfarbovani, ale vtedy na zlte blomd vlasy. Mala som ich krasne hnede prirodzene bez akychkolvek odleskov.
Co to urobi, ak to dam na ornazove vlasy? Viem, ze maju zeleny pigment, teda neutralizuju cervenu.
Dakujem!
Prosim, nepiste, ze mam ist ku kadernicke, pretoze nejdem.
Silno odporucam nedavat si na to teraz akukolvek trvalu farbu z drogerie... Daj si nejaky neutralizujuci preliv. Z internetu sa daju objednat, nekupis iba tak v DMke. Moze ti to chytit velmi flakato a nepekne, ak na to das hocico. Cele stahovanie farby ti tak bude na nic. Zdroj: niekolkonasobna vlastna skusenost 😁👍.
@medeaa a aku mas na mysli?
@dominikac321 vies odporucit nejaku i u farbu?
ja by som odporucila este jedno stiahnutie ale neviem ako dlho mas stiahnute teraz a ako si mozes dovolit chodit s oranzovou hlavou 🙂
@dominikac321 stiahnut uz nie, uz chcem dat hnedu, aj keby bola trochu tmava, aj tak vybledne...
cize ved to mas krasne, ja som cakala totalne oranzovu ako ked mne napoisledy stiahol ciernu..
na to by ti nejaka hneda mohla pekne chytit ale pri drogerkovych som opatrna lebo to tmavsia blond chyti na sivo a tak...
@dominikac321 vies odporucit nejaku farbu? Nie drogerkovu
Ja som si davala na tonovanie Loreal Dia light alebo Loreal Dia richesse, ale treba kupit farbu aj developer. Urcite su aj ine, lepsie tonery, ale ja som pouzivala tieto farby. Inak 6ka by ti to mohla prilis stmavit zas, ja by som isla skor do nejakej 7ky a za nou asi nieco popolave, cize pozerala by som po 7.01 alebo 7.1 alebo daco take. Ale nie som odbornik, takze hlavne opatrne 😁🙏.
V ziadnom oripade si nedavaj znovu farbu,ak nechces orist o vlasy.Tie krabickove farby z drogérii su najhorsie a najtazsie sa stahuju.Pockaj aspon 3 tyzdne,lebo ich znicis a polames,budu sa ti od polovice lamat.To,co das do vlasov teraz,ti mohla urobiť kadernicka a dobre.Radsej dam o oar eur navyse ako si vlasy znicit.Ale tvoj vyber.Mas ich pekne taketo.Ja by som ich nechala odychnut,davaj do nich balzamy,citronovu stavu,ta zosvetluje a urcite pockaj chvilu.Nestoji ti to pre par dni navyse prist o pekne vlasy
@dariaaa prave kadernicka mi raz spalila vlasy, zdlhych az po driek som mala vlasy pri usiach. Takze dakujem neprosim. Ja som davala iba odstahovac na ombre. Nie agresivnu. Vlasy nemam absolutne vysusene, pouzivam aj olaplex no 3.
Rozmyslam, ci nedam zas ten jemnejsi odstahovac... Aby som stiahla zas. Samozrejme nie teraz. Pockam 3 tyzdne s modrym samponom...
@dariaaa tento si davam.
Ja ti odporucam,uz ked nechces kadernícke chodit,zahod krabick9ve farby.Je vela druhov farieb v tube,ktore si zmiesas s peroxides,tie pouzivaju kadernictva a su menej skodlive ma vlasy.Kazda kadernicka nenavidi,ked za nou niekto pride a chce extremne zmeny z krabickovych farieb .Inak ten olaplex 3 je super.Aj ja ho pouzivam
urcite to neurobi taku peknu hnedu ako ked si to dala na zltu blond