Sťahovanie farby

sovicka94
15. mar 2023

Ahojte, uz dlhsiu dobu rozmyslam nad zosvetlenim vlasov, mam tmavo hnedu barbu a chcela by som prejst na hnedu nic drasticke len sa velmi bojim ze sa mi znicia vlasy a polamu. Uz raz mi to robila ozaj odborna kadernicka najslabsim peroxidom ono to bolo aj pekne ked som odchadzala ani som nemala vlasy znicene ale o mesiac aj ked som si od nej nakupila vtedy olaplex atd starala sa poriadne sa mi zacali lamat az v podstate som ozaj ze mala polku vlasov prec tak sa mi polamali. Isla som potom zas na tmavu a teraz ma to zas chyta ze by som chcela hnedu nech mi nejsu az tak odrasty vidiet a bojim sa ze konecne som si dala vlasky dokopy su celkom pekne a znova sa to zopakuje. raz mi povedala kardernicka ze to aj ked ona stahuje z tmavej na blond ze je to v podstate aj jedno ci sa to stahuje na 1x alebo 3x vlasy budu v konecnom dosledku rovnako spalene ze to neni o nic zrovna setrnejsie. moje vlasy su suchsie mam take stredne kucery chcem sa opytat mate aj dobre skusenosti so stahovanim farby?

katarinka89
15. mar 2023

@sovicka94 vyskúšaj subrina stahovac farby- ja som z čiernej stiahla na tmavú hnedú, ten rozdiel bolo vidieť. Vlasy mam v poriadku, peroxid som nepoužila no odporúča sa.

katarinka89
15. mar 2023
riamia91
15. mar 2023

Kadernicka ti povedala somarinu... ja som z ciernej sla do blond, az popolavej, bez znicenia vlasov. Trvalo to ale 2 roky.

sovicka94
autor
15. mar 2023

@katarinka89 dakujem idem si to pozriet

sovicka94
autor
15. mar 2023

@riamia91 to vazne sa ti nepolamali? tak ja neviem co bol u mna problem ja som sa farbila vzdy dm farbami mozno preto

riamia91
15. mar 2023

@sovicka94 mne sa vlasy lamali z casteho pouzivania zehlicky. Ked som prestala zehlit, prestali sa lamat vlasy.

veroniak12
15. mar 2023

@riamia91 nooo to dobre poznam. Tiez som sa vzdala castejsieho zehlenia a zacala som pouzivat masku na vlasy pri umyvani a musim si zaklopat, ze ako tak sa dali doporiadku

kubkovamama
15. mar 2023

@sovicka94 dm-drogerkove farby nikdy nedosiahnu stupeň ošetrenia ako profesionálne farby.Nemusis si dať komplet farbu stiahnuť ak chces len mierne svetlejší odtieň,ideš na hnedú,nie na blond.Skor by bolo zdravšie jemné premelirovanie-ak.mas lámavé poškodene dĺžky účinok bude mať aj 1,7-3% oxidant a na to hnedý toner podľa tvojho výberu.Vydrzi od 5 do 30umyti,je ich neúrekom,naj nejaký kyslý bez amoniaku.A raz za mesiac-2 pôjdeš na tónovanie

madeline1
15. mar 2023

@katarinka89 s timto eliminatorom mam aj ja dobru skusenost, odporucam. krasne vycisti chemicku farbu z prirodzenych vlasov. co sa tyka kadernictiev, tam by nemali zosvetlovat chemicky farbene vlasy hned peroxidom,najskor eliminovat odtien, az tak odfarbovat ak tak...ale zial i ja mam aj takuto skusenost, nastastie sa mi nelamali...

kubkovamama
15. mar 2023

@sovicka94 inak dobrý domáci spôsob je vitamín C v prášku zmiešať v miske so šampónom proti lupinam,nanesies na 20min a máš min.o 2 odtiene svetlejšie.

nikoleta_nikki
15. mar 2023

Mala som tmavo hnedé vlasy od mojej 15tky som chcela blond. Každé Kadernictvo či už v Bratislave, Trenčíne, Trnave som navštívila. Nikde mi nechceli zosvetlit vlasy všade že to je nereálne. Tak som sa nahnevala a nafarbila vlasy na čierno. Za 3 mesiace moja terajšia kadernicka otvorila Kadernictvo a po prvom sedení som mala blond melír. Vlasy mi to nezničilo iba končeky som mala suché. Ak je dobrá profesionálna kadernicka neni šanca aby ti zničila vlasy. Všetci mi hovorili že mi vypadnú vlasy. Klamstvo!! Teraz nestíham farbiť vlasy také veľké odrasty mám každý mesiac.

11mel11
31. okt 2024

@nikoleta_nikki ahoj.prosim ťa a ku komu chodis ak smiem vedieť...keď ti pekne stiahla farbu tmavú.