Ahojte, s akým sprchacom čo kúpim aj v DM (nechce sa mi objednávať) ste spokojné ? Ja používam Bioderma tuším atoderm. Vyhovuje mi čo sa pokožky týka. Používam ho už cca tri roky. Ale chcela by som občas zmenu a dat si nejaký super voňavý, s veľmi príjemnou nevtieravou vôňou, ale nech mi pokožka ostane voňavá 😅 a zároveň nech je dobrý aj na pokožku. Ktorý je váš naj ? Čo sa vône aj účinkov na kožu týka ?
@belllinka nemám ekzém len som mala v tehotenstve citlivú kožu na všetku kozmetiku a všetko mi nenormálne smrdelo, tak som zvolila toto, vyhovoval, tak používam. Potom mi vyhovovalo aj ohľadne kojenia, že dcéra necítila vône gélu atď. Ale už má skoro dva roky, už môžem aj voňať sem tam 😅😅😅
Ďakujem vám, idem si všetko popozerať v aplikácii a zajtra na nákupe niečo vyberiem 🙂
Nie je v DMke ale penove Rituals pohladia nos aj pokozku 🤩
A keď spomínate rituals tak ktorý konkrétne ? Mne nejde o cenu, skôr o to že sa mi nechce objednávať kvôli jednému sprchacu ale rituals predajne sú aj v obchodakoch tak tak môžem pri najbližšej návšteve pozrieť tiež
@klip0 Ziaja s kozim mliekom
@klip0 za mna tento
Za mňa tmavomodrá Nivea, lactovit, Dove, rituals, kneipp...striedam
@klip0 zalezi ake vone mas rada, Buddha bol za mna uzasny, ale to nvm ci este vyrabaju, mne sa velmi paci Mehr a Sakura (hlavne ak chces nieco jemnejsie)👌 mam aj Love, ten sa mne osobne az tak nepaci, ale kamaratke velmi a este taky tyrkysovy ale nie som si ista ci je to Karma a iny taky na stranke nevidim teraz 🤔 no maju aj novinky nejake a vlastne kopec tych voni, treba vyskusat ovonat v predajni ak mas moznost urcite 🙂
Ja mam teraz Dove, je vhodny aj ako pena do kupela a aj ako sprchovy a ma presne taku jemnu prijemnu vonu.
https://www.mojadm.sk/dove-pena-do-kupela-a-spr...