Ahojte, viete mi zo skúseností poradiť keďže sa v tom nevyznám či sú dobré nejaké konkrétne gumičky do vlasov alebo sponky pre malé slečny? Nech nekúpim zbytočne niečo nepoužiteľné 😊
My kupujeme v Pepco....stojí to tam 2 koruny a keďže dcérka ich stále stráca, takto nám to vyhovuje😁
@petronellla87 V ktorom Pepcu nakupuješ za koruny?
Záleží aké vlasy a aké účesy... Niekomu sú lepšie malé gumové, inému látkové... Ale väčšinou som kupovala v tých lacnejších a radšej viac. Ono sa to opotrebuje alebo stratí.
A keď som chcela špeciálne, tak som si objednala z aliexpresu - rôzne pukačky aj gumičky s rozprávkovými postavami / motívmi. Vlastne kvôli tomu som začala nakupovať na ali. 😀
@tanyan dcérka má strašne jemnunke vlasy čiže bežná gumička a sponka jej nedrží preto sa pýtam na skúsenosti 😊
Ja kupujem malej Rockahula a Mimi&Lula. Mala aj z pepca, lebo sa jej tam zapacili, ale to su fakt otrane sponky 🙈 tahaju vlasy, furt nieco odpadne, no neviem radsej kupim par poriadnych ako milion otrasnych nekvalitnych z pepca 🤷🏼♀️
@milanemila veď práve že tiež radšej kúpim kvalitnejšie čo niečo vydrží a je použiteľné 😊 ďakujem za tip pozriem tie značky
Ja väčšinou v Tedi kupujem, mame aj z DM, ale tie jej dávam len na von a aj ich sama "odkladám". Stalo sa, keď šli ku svokre, tak to tam proste stratila,uz zabudol zobrať, ona je malá a ešte nevie dávať si pozor na veci.
Ja kupujem v Tedi také balíčky malých látkových gumiciek (moja ma jemnucke vlasy tak veľké gumičky netreba) a prežijú aj použitie na viac krát. Sponky tiež kupujem tam alebo aj v pepcu.
Mne sa pacia tie z DM. Ono su drahsie ako inde, ale ked som tu kupovala aj tie male sponky, tak drzali uplne super.