Špirála na dlhé tvrdé mihalnice

21. okt 2024

Posledny čas neviem natrafiť na nejaku dobrú, dakedy som si kupovala Milion Lashes ale už neni čo bejvavalo. Skúšala som si ich natočiť aj s kliešťami na mihalnice ale efekt trvá nanajvýš pár sekúnd. Oni sú fakt dlhé ale take hrubé a tvrdé a hlavne rovné. Budem vďačná za každú radu

anavixy
21. okt 2024

Neskusala si lash lifting? Ked ich mas dlhe, tak riasenku nepotrebujes a vytocit by ti ich mohol prave ten lifting…

autor
21. okt 2024

@anavixy toho sa bojím či to nezničí mihalnice, či máš skúsenosť ?

anavixy
21. okt 2024

Ja osobne nemam, ale kamaratky si davali, jedna parkrat a jedna chodi pravidelne a nemaju ziaden problem. 🙂

denisa_deniska
21. okt 2024

Na lashlift chodím pravidelne, a nezničilo mi to mihalnice, akurát že hľadať kvalitný salón, kde to robia, nie babu, čo si len na to kúpila pomôcky niekde na nete 🙂 odporúčam všetkými 10timi

snowflakenel
21. okt 2024

Mihalnice to nejako neznici. No tiez mam,take tvrde a.rovne, ze.mi ani lash lifting na nich nedrzal. A to mi nechavala dlhsie posobit. Kozmeticka.vravela, ze pri tvrdsich mihach sa.to stava. Ale vyskusaj.

autor
21. okt 2024

@anavixy
@denisa_deniska
@snowflakenel jej baby ďakujem, idem teda pozrieť nejaký salón a čo to u nás stojí 🙈

ikonica
6. nov 2024

Skus este vodeodolne mascary... Ja mam taku obycajnu glam doll (svetlo alebo tmavo modra) od catrice.. mihalnice si vytocim kliestami a potom dam dve vrstvy... Toto jedine mi udrzi riasy vytocene, inac su rovne jak klince... Nefungovali mi mascary, ktore slubovali vytocenie... Aj ine vodeodolne mi takto funguju, ale tato je dobra a lacna... Odlicujem dvojfazovym odlicovacom.... Teraz mam baleu... Vela muziky za malo penazi...