Aké kvalitné spf používate? Aby malo aj uva+uvb 🙂
ja pouzivam od cerave spf 50, spokojna som 🙂
Beauty of joseon
mam rozne korejske, japonske, ak sa ti nechce objednavat, tak odporucam napriklad eucerin sun gel creme
Beauty of joseon je zatiaľ to naj co som na sebe mala. Na stylevana majú 2balenie za nejakých 18 eur teraz.
Ja mam od la rosche spf 50
@kiwi3 a s ktorým si najviac spoko?
Bioderma kids SPF 50. Mala som aj LRP,ale ťažko sa podľa mňa rozotieral.
La roche posay 5 spf shaka fluid a ešte ľahšie od biore aqua rich. Som mastná 😁 a sedia mi tieto 😉
@ninka99865 zalezi od druhu pleti. ja mam dost mastu a dehydrovanu, na leto zatial najlepsie skinaqua gel a na zimu mi vyhovuje momentalne napriklad tiam
La Roche Posay Cicaplast Baume B5 SPF 50+. Obsahuje vitamin B, silnu ochranu pred slnkom, a hydratuje. Zozenies v lekarni. Nosim ho kazdy den ked idem z domu, aj ked je zamracene.
pouzivam Vichy Capital Soleil UV-Age
Ja mam tento https://www.notino.cz/mimitika/sun-opalovaci-kr... kupovala jsem ho v sephore. Kupovat v zime spf je top, protoze malokdo je denne pouziva a jsou ve sleve 😅 tento stal 10€ se to spf 50, uva i uvb. Samozrejme najdes i kvalitnejsi, no ja jsem velmi spokojena. Dost me prekvapilo, ze i pres spf 50 nezanechava na tvari zadny bily film a ani se nezmolkuje.