Viete mi poradiť dobre spf, do 20€, ktoré je textúrou ľahké, nekomedogénne a vhodne pre mastnú pleť? Ideálne keby obsahovalo aj nejaké hydratačné zložky a bol to vlastne aj denný krem aby som nemusela ráno dávať veľa produktov.
Používam Eucerin, nakoľko mám pigmentové škvrny. Za mňa super.
@lakebabe toto vyzerá zaujímavo, idem pozrieť na zloženie, ďakujem
pripnem sa
Skúšali ste niektorá denný krem s spf 50 od biodermy z rady Cica?
Minule leto som to používala celé s viac babami sme sa zhodli ze super póry neupchalo pigmentové flaky žiadne dalo to aj dva týždne v Turecku teraz som videla ze majú novinku toto ale s niacinamidom na akne
za seba top Altruist SPF 30, ak by si radsej reaplikovala počas dňa...majú aj 50tku, tú ale nemám odskúšanú
Za mňa d'Alba
Ale nekupis v drogérii
La rosche posay
ja mam cica spf 50, je taky hutnejsi, ale nezanechava film. trocha menej mastny ako cica b5 sa mi zda.
autorka - ja mám cicabio SPF50+ a je celkom fajn, ale jamám veľmi suchú pokožku, tak striedam s Niveou - krémom na opaľovanie.
Beauty of joseon, obohatené o probiotika
Baby skúste d'Alba...za mňa prevýšil aj beauty of joseon
@marcellka32 autorka chce krem do 20€
Mne sa zatial najviac páčilo od Vichy Capital Soleil UV age daily. Je to úplne jemnucke, nemastne a krasne voni🙂
Používam Eucerin už roky a som spokojná
@banalu po tomto tiež pokukujem.
Ďakujem vám za rady, popozerám zloženie a nejaký vyberiem.
Altruist mne bolo mastné a to mám suchú pleť
Dakujem za rady. @marcellka32 ta mastnota by vadila aj mne, nejaky iny tip prosim? Dakujem
Beauty of Joseon je veľmi obľúbené spf 50+s Probiotikami,
Ahojte kočky a tento nemáte odskúšaný? https://www.drmax.sk/cerave-hydratacny-pletovy-...
@anos18 bohužiaľ nemám. Ale teraz už začína slniečko svietiť, viacej chodíme vonku, išla by som radšej do 50ky a toto nechala na zimu, alebo na zamračené dni
Toto je super majú aj v dm do 14 eur a je vyborne aj pod makeup