Spálené vlasy po odfarbení

mima0987
23. máj 2024

Dobrý deň , pred 2 mesiacmi som bola na odfarbeni čiernej farby , kde mi kadernicka dosť spálila vlasy , no potom to bolo chvíľu fajn . Časom sa mi dosť odlamuju , prosím nejake rady ? Som zúfalá..

zzuunnaa
23. máj 2024

našla by som si dobrý salón a išla na nejakú regeneračnú a hydratačnú kúru... to bude podľa mňa naj, neviem či s "drogériovou" kozmetikou niečo docieliš... a dobrého kaderníka aj k tomu, aby ich postupne dával dokopy... je to ťažké niekedy ale mne väčšinou pomohlo len to... držím palce.

limoncino
23. máj 2024

Tak toto potrebuje strih a regeneráciu. Choď samozrejme k inému kaderníkovi, nech Ti dá vlasy dokopy, držím palce

guudy
24. máj 2024

Ostrihat a novy uces.

zuzubb007
24. máj 2024

Strašne zničené, toto už len ostrihať tam neexistuje zázrak

candii
24. máj 2024

Fuuuuu tak toto je fakt veľmi zle. Nájdi si profesionálnu kaderníčku .. v Nitre je dobrá , neviem s kadiaľ si. A na nejaké ozdravovacie kúry začni chodiť. S tým ak nič nebudeš robiť tak sa to budu lámať a samé sa budú skracovať.

mima0987
autor
24. máj 2024

@candii môžem poprosiť meno ten z Nitry ? 🙏🏻

mima0987
autor
24. máj 2024

@guudy to nieje take jednoduché pre mna , mám vlasy po pas , cely život bez problémové ..

candii
24. máj 2024

@mima0987 Alinka keratín je na instagrame a objednávky len tam prebiehajú a rovno si pozri aj jej prácu. Kamoška k nej prišla so spalenymi vlasmi a dala jej ich do poriadku

guudy
24. máj 2024

@mima0987 no, zjavne uz nemas dlhe vlasy…navyse, su to len vlasy. Nejde o zdravie ani o zivot. A ak ich chces mat opat dlhe a zdrave, tak ina cesta ako ostrihat nie je. A to myslim ozaj v dobrom. Netreba vsetko tak velmi prezivat 🙂

Hlavne sa nenechaj ukecat na keratin. Ten vlasy len zvonku obali, dnu ku vlasu sa nic nedostane. Ani ziadna vyziva, nic. Takze sice vlasy vyzeraju ok, ale su stale poskodene…

klodky
24. máj 2024

@mima0987 nerob ziadne keratinove kury hlavne. Niekto to bude radit. Keratinova kura ti da vlasy naoko na nejaky cas akoze dokopy, ale ked sa to vymyje, len to vlasy znici. To, co je znicene, akoze uplne, musis ostrihat. Ina moznost nie je, neostrihany zniceny vlas sa len dalej nici casom vyssie a vyssie, uplne ostrihaj to najhorsie, to co ostane “iba” suche, nejake krepovite, ak nechces ostrihat, nechaj tak. Nepouzivaj ziadne teplo, ziadne farbenie, nic. Pravidelne kazdy mesiac chod dat ostrihat 1cm z toho aby sa zabranilo aby sa vlas lamal vyssie a vyssie. Ponechas dlzku ale pomaly sa zbavis poskodenia. Bohuzial o nejaku dlzku musis prist. Vyber si, bud zdrave vlasy alebo dlhe vlasy. Oboje sa ponechat neda. Rob si raz tyzdenne nejaku olejovu kuru, kokosovy olej, arganovy, jojobovy atd. Ja mozem odporucit kupit loreal elseve bond repair radu, sampon, predsamponovu starostlivost, konficioner, olejcek. Obsahuje komplex citric acid ktory dokazatelne dokaze obnovit poskodene vlasove väzby a vyplnit ich. Ak nemas na Olaplex, skus tuto. Je super, odporucam. Lahsie sa ti bude trpiet ten mesiac kym neostrihas ten 1cm. Kazdy mesiac to bude lepsie a lepsie.

mima0987
autor
24. máj 2024

@guudy vlasky sú dlhé stále .. odpálene sú pod hustými vlasmi takze vidieť to nieje ale bojím sa že by to bolo aj na tých ostatných časom . Som objednaná ku kadernícke na kúru a strihanie .. smaozrejme odstrihneme kúsok a tak častejšie .

dadis
25. máj 2024

@mima0987 Urcite to vidiet je, aj ked si myslis, ze nie...