Spálené vlasy

mima0987
23. jún 2024

Dobrý deň , chcem sa spýtať . Máte niekto skúsenosť že vám spálilo , odpálilo vlasy , a koľko trvalo kým sa dali dokopy a tie odpálene vlasky narástli . Ďakujem

viestta
23. jún 2024

Priemerna rychlost rastu vlasu je asi 1 cm za mesiac, niekomu rastu rychlejsie, niekomu pomalsie. Tak mozes odhadnut, kedy dorastu

candii
23. jún 2024

Fuuuu.. no ja som si davala balayage .. ako spalene neboli ale kvalitne zničené to áno 👌 z vlasov skoro po pás som si ich ostrihala po plecia, žiaľ. A stále sa len lamali a stiepili. Čiže vkuse len podstrihovat každé 2-3 mesiace .. teraz po 2 rokoch si môžem povedať že už som za tým a vlasy sa nelamu a nestiepia .. používala som samozrejme oleje na vlasy .. a hydratovala ich.

candii
23. jún 2024

Tak ti poviem že je to beh na veľmi dlhú trať .. a len nožnice pomôžu a hydratovat

butterflyeffect
23. jún 2024

@mima0987 dokopy ich nedas,mozes im tocha pomoct maskami, kurami, ale aj tak sa ti budu lamat, jedina noznost, cakat kym odrastu a zastrihavat tak aby to nevyzeralo ako slama… kazdemu vlasy rastu inak niekomu len 0,5 cm za mesiac niekomu 2cm, ak farbis tak priblizne vies asi ako rychlo tebe-ako rychlo zvyknes mat odrasty…

mima0987
autor
23. jún 2024

@butterflyeffect všetky odpálene vlasy ktoré boli ako guma sme odstrihli no bojím sa toho že to naozaj bude dlha cesta a či vôbec aj nárastu

butterflyeffect
23. jún 2024

@mima0987 narast narastu, vlasy ti vyrastaju z pokozky na hlave, ta tym nie je poskodena, ale ak to bolo tak ze gumenne aj zbytok vyrasteny bude zniceny.. mne sa to tiez stalo z vlasov po pas, postupne som skracovala lebo aj tak sa mi odlamovali normalne 3-5 cm kusy z vlasov, nakoniec som ich strihla po ramena lebo som videla ze aj tak to nema zmysel… a radsej kratke a zdrave ako dlhe a znicene

syslik81
23. jún 2024

vlasy rastu od korienkov -takze nevidim dovod aby nenarastli ... suche spalene musis odstrihnut - to uz nezachranis .. jest vitaminy davat zabal na vlasy aby sa dalej nelamali a ani sa nenazdas a budu zas dlhe

candii
23. jún 2024

@mima0987 narastu ale za rok to nebude.

ivik4
23. jún 2024

Tak narast narastu
Mne minule leto kadernicka spalila dobrych 15 aj viac cm ,vsetko slo dole. Uff ... skoro som plakala ked som ich dala odstrihnut .
V novembri som to strihla a teraz mam naspät mozno polovicu

mima0987
autor
23. jún 2024

@butterflyeffect presne tak to mám aj ja, z vlasov po pas mám v strede hlavy 5 cm vlasy lebo sa stále odlamuju .

mima0987
autor
23. jún 2024

@ivik4 prikladám foto kde sú odpálenie a ako vyzerajú .. samozrejme niesu take celé iba v strede hlavy

lakebabe
23. jún 2024

@mima0987 bohužiaľ raz v zivote som išla k inej kadernicke keď začal covid a moja mala zavreté
Nebol to dobrý nápad spalila mi dlhé vlasy tak ze spodné pramene boli spálené až ku pleciam. Muselo to už potom u mojej sa zrovnať , ostrihať lebo sa lamali a dala som si napojiť vlasy skoro po zadok. Teraz sú to 4 roky preč už skoro 5 a vlasy dorastli do pôvodnej dĺžky. Chvalabohu mi rastu veľmi rýchlo. Už sú nechávam len dohustovat

mima0987
autor
23. jún 2024

@lakebabe kadernicka mi tiež odporučila nadpojiť , ale spálené ich mám v strede hlavy a neviem či to je Zrovná dobrý nápad .. nieje lepšie nechať ich dorast prirodzene?

lakebabe
23. jún 2024

@mima0987 ja som chvalabohu spálené pri korienkoch nemala, až potom nižšie , musela som si to dat, lebo by som chodila s mikadom krátkym na hlave. Vyzeralo to otrasne, zrovnali sme to spálené jemne nato natonovala a napojila a v pohode, vlasy sa dali dokopy, ten spoj zaťažuje vlasy pri korienku, na dĺžke nie. Ona musí posúdiť v akom stave sú pri korienkoch. To ti podľa fotky nikto nepovie. Ale som rada už teraz mam len pár prameňov na zahustenie v mojej dĺžke vlasy sú zase zdravé a silné a to ja mam blond jemné

mima0987
autor
23. jún 2024

@lakebabe a vlasky vám dorástli do dlhej dĺžky za akú dobu ?

lakebabe
23. jún 2024

@mima0987 na tu pôvodnú moju dĺžku az teraz a spalila mi ich v 2020 keď začal covid takže to dost dlho trvalo