Dobrý deň , chcem sa spýtať . Máte niekto skúsenosť že vám spálilo , odpálilo vlasy , a koľko trvalo kým sa dali dokopy a tie odpálene vlasky narástli . Ďakujem
Fuuuu.. no ja som si davala balayage .. ako spalene neboli ale kvalitne zničené to áno 👌 z vlasov skoro po pás som si ich ostrihala po plecia, žiaľ. A stále sa len lamali a stiepili. Čiže vkuse len podstrihovat každé 2-3 mesiace .. teraz po 2 rokoch si môžem povedať že už som za tým a vlasy sa nelamu a nestiepia .. používala som samozrejme oleje na vlasy .. a hydratovala ich.
Tak ti poviem že je to beh na veľmi dlhú trať .. a len nožnice pomôžu a hydratovat
@mima0987 dokopy ich nedas,mozes im tocha pomoct maskami, kurami, ale aj tak sa ti budu lamat, jedina noznost, cakat kym odrastu a zastrihavat tak aby to nevyzeralo ako slama… kazdemu vlasy rastu inak niekomu len 0,5 cm za mesiac niekomu 2cm, ak farbis tak priblizne vies asi ako rychlo tebe-ako rychlo zvyknes mat odrasty…
@butterflyeffect všetky odpálene vlasy ktoré boli ako guma sme odstrihli no bojím sa toho že to naozaj bude dlha cesta a či vôbec aj nárastu
@mima0987 narast narastu, vlasy ti vyrastaju z pokozky na hlave, ta tym nie je poskodena, ale ak to bolo tak ze gumenne aj zbytok vyrasteny bude zniceny.. mne sa to tiez stalo z vlasov po pas, postupne som skracovala lebo aj tak sa mi odlamovali normalne 3-5 cm kusy z vlasov, nakoniec som ich strihla po ramena lebo som videla ze aj tak to nema zmysel… a radsej kratke a zdrave ako dlhe a znicene
vlasy rastu od korienkov -takze nevidim dovod aby nenarastli ... suche spalene musis odstrihnut - to uz nezachranis .. jest vitaminy davat zabal na vlasy aby sa dalej nelamali a ani sa nenazdas a budu zas dlhe
Tak narast narastu
Mne minule leto kadernicka spalila dobrych 15 aj viac cm ,vsetko slo dole. Uff ... skoro som plakala ked som ich dala odstrihnut .
V novembri som to strihla a teraz mam naspät mozno polovicu
@butterflyeffect presne tak to mám aj ja, z vlasov po pas mám v strede hlavy 5 cm vlasy lebo sa stále odlamuju .
@mima0987 bohužiaľ raz v zivote som išla k inej kadernicke keď začal covid a moja mala zavreté
Nebol to dobrý nápad spalila mi dlhé vlasy tak ze spodné pramene boli spálené až ku pleciam. Muselo to už potom u mojej sa zrovnať , ostrihať lebo sa lamali a dala som si napojiť vlasy skoro po zadok. Teraz sú to 4 roky preč už skoro 5 a vlasy dorastli do pôvodnej dĺžky. Chvalabohu mi rastu veľmi rýchlo. Už sú nechávam len dohustovat
@mima0987 ja som chvalabohu spálené pri korienkoch nemala, až potom nižšie , musela som si to dat, lebo by som chodila s mikadom krátkym na hlave. Vyzeralo to otrasne, zrovnali sme to spálené jemne nato natonovala a napojila a v pohode, vlasy sa dali dokopy, ten spoj zaťažuje vlasy pri korienku, na dĺžke nie. Ona musí posúdiť v akom stave sú pri korienkoch. To ti podľa fotky nikto nepovie. Ale som rada už teraz mam len pár prameňov na zahustenie v mojej dĺžke vlasy sú zase zdravé a silné a to ja mam blond jemné
Priemerna rychlost rastu vlasu je asi 1 cm za mesiac, niekomu rastu rychlejsie, niekomu pomalsie. Tak mozes odhadnut, kedy dorastu