Ahojte. Aké prípravky používate na čistenie tváre so spachtlou? Mám suchú pleť. Ďakujem.
konecne takato tema … stalo sa este niekomu okrem mna ze sa mu po spachtli zhorsila plet? mne to pripada akoby som si tu tvar tym zbytocne rozdrazdila a potom sa mi porobia vyrazky :-/
Cistenie spachtlou sa nerobi so ziadnymi pripravkami. Cistenie zabezpecuje ultrazvuk, takze iba voda/tonikum, a potom spachtla, lebo sa nesmie pouzivat na suchu plet.
@hendikep a pouzivas ju spravne?
@hendikep pouzila si spravne pripravky?? Ono najprv plet treba zmakcit zmakcovadlom na komedony( vyrazky) a ako pise @vanilkovazmrzka uz ziadne pripravky naozaj len voda alebo tonikum..po cisteni naniest krem podla typu pleti, najlepsie ukludnujuci ... a ano, druhou stranou spachtle vies zapravit rozne sera, ja tak robim s kys. hyaluronovou.
zalezi, aku mas spachtlu, niektore su cisto iba na cistenie, vedy staci voda, ak sa nou da zapracovat aj serum, tak pripravok treba volit podla potrieb pleti
@hendikep niekedy sa to stane, aj po odbornom osetreni u dermatologa sa to moze stat, lebo ta "spina" z pleti ide von a plet takto reaguje, treba nechat tomu cas
@22betka11 no ved presne takto som si to vysvetlovala, ale teraz sa bojim … mam taku ze viem si aj zapracovat kozmetiku hlbsie do pleti
@alexandraas
@vanilkovazmrzka no je mozne ze som to prekombinovala :D urcite nieco nebolo s kostolnym poriadkom 😀
@alexandraas čo je to zmäkčovadlo pleti?? Nestačí pleť pred použitím špachtle napariť?
ahoj ja si špachtlou zapravujem vitC a kys hyaluronovú